Remiză pentru ASU Politehnica în amicalul cu divizionara C AFC Hărman. ”Băieții...

Remiză pentru ASU Politehnica în amicalul cu divizionara C AFC Hărman. ”Băieții în ghete” au înregimentat un mijlocaș interesant de la Satu Mare

0
DISTRIBUIȚI
Raul Krausz s-a alăturat lui ASU Poli la Săcele. Foto: druckeria.ro

ASU Politehnica nu a reușit să învingă în al doilea test din stagiul centralizat de la Săcele. Primul joc al alb-violeților cu o divizionară C în această vară, împotriva celor de la AFC Hărman, s-a încheiat nedecis: scor 0-0. Imediat după meciul de azi ”Băieții în ghete” au anunțat înregimentarea mijlocașului Raul Krausz, care a fost la un pas să evolueze din această vară la o echipă de cupele europene.

Elevii lui Bogdan Andone au acuzat pregătirea dură din ultimul timp în testul de astăzi. Cu toate acestea, în repriza secundă bănățenii au irosit șansa de a trece în avantaj în urma unui penalty acordat pentru imprudența lui Turdean.


Ambele echipe, atât Hărmanul, grupare care s-a bătut pentru promovarea în B în ediția trecută, cât și ASU Poli, au folosit formule diferite pe reprize. La timișoreni nu a fost încă folosit în cantonament surpriza Crișanov, dar nici Birău, care refuzase noul contract și nu se alăturase colegilor la Săcele.

Pentru ASU Politehnica a fost al doilea test în stagiul centralizat, după cel cu divizionara a patra Precizia Săcele, câștigat cu 7-0. De altfel, timișorenii au dispus până acum doar de echipe de ”D”. Acum urmează continuarea seriei de amicale cu formații din Liga a III-a. Data liberă, de miercuri (ora 18.00), a fost completată cu FC Csikszereda Miercurea Ciuc iar sâmbătă se va încheia perioada de acumulare cu un test împotriva celor de la Olimpic Râșnov.

AFC Hărman: Mutu – David, Forika, Poverlovici, Voicu, Plumb, Șerban, Roșu, Țuțu. Răchișan, Jurgen (repriza I). Niga – Rotaru, Forika, Mândru, Pavel, Magopet, Mitrică, Prejmerean, Muguț, Stângă, Turdean (repriza a II-a).

ASU Politehnica: Gakos – Turda, Mera, Bilia, Taub – Lazea – Neamțu, Giuricici, Ignea, Ghinescu – Staicu (repriza I). Filip – Motreanu, Coadă, Bilia, Bîte – Țugui, Stancu, Ignea – Plămadă, Bădăuță, Ghinescu (repriza a II-a).

”Plombă” de la Satu Mare

ASU Poli a efectuat azi a noua mutare dacă îi punem la socoteală și pe trialiștii păstrați pentru cantonament. Transferul lui Raul Krausz, ultima dată la Olimpia Satu Mare, părea la un moment dat intrat în impas. Mijlocașul central în vârstă de 22 de ani a fost aproape de a semna cu câștigătoarea Cupei Israelului, Bnei Yehuda, dar a avut și două oferte din Cipru, astfel că a fost aproape de a juca în Europa League. În cele din urmă Bogdan Andone l-a convins pe tânărul trecut și pe la Dinamo II să i se alăture la Timișoara. Krausz a marcat pentru Olimpia cinci goluri în 25 de apariții în ediția trecută a Ligii a II-a. El poate acoperi și postul de mijlocaș dreapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.