FC Ripensia Timișoara a pierdut testul disputat în Austria cu o formație...

FC Ripensia Timișoara a pierdut testul disputat în Austria cu o formație din Liga a IV-a. ”Roș-galbenii” au ajuns la trei înfrângeri consecutive în teste

0
DISTRIBUIȚI
Călin Toma, dreapta. Foto: Facebook Asko Oedt / FOTO LUI

Ripensia a disputat astăzi un test departe de casă. Elevii pregătiți de Remus Steop au înfruntat în deplasare gruparea austriacă de ligă inferioară Asko Oedt și au cedat cu 2-1 după ce prima repriză s-a încheiat cu scor alb. Golul timișorenilor a fost marcat de mijlocașul Adrian Zaluschi.

”Ripi” și gruparea din Oedt s-au aflat la egalitate după primele 45 de minute.


Dacă timișorenii au fost per total mulțumiți de prima repriză, în partea secundă Bojan Mustecic și Robert Pervan au înscris golurile care au adus victoria gazdelor. Deși roș-galbenii au avut mai multe ocazii de-a lungul jocului singurul care s-a trecut pe lista marcatorilor pentru ei a fost Zaluschi.

Formația Asko Oedt evoluează în Landesliga, nivelul 4 al fotbalului austriac și au în echipă un fost jucător al Reșiței, pe fundașul central Sorin Ciobanu. Ripensia nu a mizat azi pe Mediop și nou sositul Horcea, printre alții. Timișorenii se află practic într-un mini-stagiu în Austria deoarece au efectuat ieri o ședință de pregătire și vor mai avea astăzi un antrenament la baza Transdanubia Sportanlage din Oedt. La meciul de azi au asistat circa 20 de susținători ai bănățenilor, printre care și doi foști jucători roș-galbeni: Ungur și Păscăleanu.

”Ripi” a ajuns la al treilea eșec consecutiv în teste după ce a cedat cu același scor 3-1, în ambele jocuri ale ”dublei” cu FC Hermannstadt. Următoarele teste pentru timișoreni vor fi cu echipe din zonă din D-Timiș: Pobeda Dudeștii Vechi (tot în deplasare), pe 26 iulie, și ASO Deta (acasă), în 29 iulie.

FC Ripensia Timișoara: Gakos – Ad. Popa, Hecsko, Vlădia, An. Popescu – Mânecan, Stoi, Zaluschi, C. Toma – Ungureanu, Dumiter. Au mai intrat: Vl. Ignat – L. Luca, Bobină, Golda și Matiș. Antrenor: Remus Steop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.