Primarul Robu despre studiul de fezabilitate de 30.000 de euro pentru fântâna...

Primarul Robu despre studiul de fezabilitate de 30.000 de euro pentru fântâna din Parcul Botanic: „Este extrem de ieftin”

1
DISTRIBUIȚI

Timişoara are nevoie fără doar şi poate de o fântână cu jocuri de lumini în valoare de 2.000.000 de euro, care să atragă turişti şi să sporească în general frumuseţea oraşului – asta crede primarul Nicolae Robu, care ieri – în cadrul dezbaterii publice organizate pentru a afla dacă timişorenii sunt de acord cu dorinţa sa de a a interzice ciruclaţia cu trotinete, monocicluri, role sau skateboard-uri prin centrul oraşului – a ţinut o nouă pledoarie în favoarea fântânii pe care vrea să o amenajeze în Parcul Botanic. Totul după ce primarul s-a plâns că municipalitatea nu dispuse de bani să facă o consultare publică pe tema interdicţiei, iar un participant a atenţionat că studiul de fezabilitate pentru fântână costă 30.000 de euro!

„Una dintre cele mai importante investiţii care s-au făcut şi se fac în Timişoara vă garantez este această fântână care a stârnit atâtea pasiuni negative.


Vă asigur şi veţi vedea, timpul va dovedi, eu am avut forţa să fac faţă din 2013 la opoziţia a aobsolut tot ce am făcut. Şi la pasaj a fost opoziţie şi la Piaţa Libertăţii şi la Festivalul de Jazz. Mi-am văzut de drumul meu cu simţul răspunderii şi cu un singur lucru avut în vedere. Vine momentul votului. Dacă e bine ce am făcut, timişorenii mă vor vota încă o dată, înseamnă că doresc în majoritatea lor linia pe care am mers, doresc productivitate, dacă nu, nu mă votează şi ne vedem fiecare de treabă, că nu sunt un om care să depindă de această funcţie. Nu am venit de pe stradă în această funcţie ca să am şi eu o ocupaţie. Ştiţi foarte bine. Aşadar, este un studiu de fezabilitate extrem de ieftin pentru un obiectiv de investiţii deosebit, care va creşte atractivitatea Timişoarei şi la un preţ care este foarte bun”, a spus Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.