Primarul Robu, nemulţumit că ultima sa notă internă a fost dezvăluită de...

Primarul Robu, nemulţumit că ultima sa notă internă a fost dezvăluită de PRESSALERT.ro. Cu ce ameninţă

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este din nou nemulţumit că notele interne pe care le dă ajung în presa locală. Edilul a comentat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă pe tema celei mai recente note interne pe care a emis-o, prin care atrăgea atenţia că anumiţi funcţionari aplică prevederile legii cu celeritate pentru a favoriza unele investiţii. Nota a fost publicată integral de PRESSALERT.ro şi poate fi vizualizată aici.

„Vreau să atrag încă o dată atenţia tuturor celor care lucrează în primărie şi relaţionează cu primăria că în această instituţie cu mine ca primar se impune corectitudine în toate.


Am văzut că o notă internă pe care am dat-o săptămâna trecută a apărut în presă. Simplul fapt că ea a apărut în presă arată ce lipsiţi de loialitate faţă de instituţie sunt unii cetăţeni. Ea nu are nimic de ascuns în sine, vorbesc de nota internă, eu vorbesc despre faptul în sine. Nota internă atrăgea atenţia angajaţilor primăriei să fie corecţi, să fie cinstiţi în ceea ce fac pentru că apar semnale că nu toată lumea ar fi aşa, apar semnale că apar din afara instituţiei primăriei diverşi nu ştiu cu ce în spate, dar care încearcă să corupă. Unii poate şi reuşesc, eu nu am de unde să ştiu, eu garantez numai pentru mine. Am mai spus de o mie de ori lucrul acesta, nu pot garanta pentru nimeni, dar ce pot face este să atrag atenţia în mod insistent că nimeni nu are parte de nicio înţelegere sau de iertare dacă se dedă la fapte atât de reprobabile cum sunt luarea de mită sau celelalte. Îmi repugnă şi să vorbesc despre aceste lucruri. Le atrag atenţia şi celor din afară că dacă cineva vine şi pune presiune sau reuşeşte să corupă eu fac sesizare la instituţiile abilitate. Cine are ceva de rezolvat trebuie să se împace cu rezolvarea pe cale strict legală, strict corectă”, a spus primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.