Robu promite: Timişoara va avea propriul Mahnattan. Zona care se dezvoltă ca...

Robu promite: Timişoara va avea propriul Mahnattan. Zona care se dezvoltă ca în străinătate

0
DISTRIBUIȚI

Mica Vienă va avea propriul Manhattan. Asta susţine primarul Nicolae Robu, care a analizat recent modul în care o zonă din oraşul nostru se dezvoltă pe zi ce trece. Vorbind despre lucrările şi investiţiile făcute în regim privat, primarul a spus că noua zonă se dezvoltă rapid şi începe să semene cu o celebră parte din New York!

„Ştim cu toţii că şi acum se mai face cercetare arheologică la Popa Şapcă, dar cu toate aceste interdicţii, firma s-a mobilizat serios şi va în stare să termine cu jumătate de an înainte de termenul contractual.


Aţi văzut că faţa zonei s-a schimbat acolo spre mall, e cu totul şi cu totul altfel imaginea pe care o vezi cu acel sens giratoriu, cu acea porţiune din Inelul II care începe pe strada Demetriade, absenţa acelor hardughii rezervoare, utilaje ale industriei de acum 30 de ani, au dispărut şi toate aceste relicve şi imaginea este cu totul şi cu totul alta. Înainte aveai aşa un gust amar când vedeai o paragină în zona respectivă, acuma zona Iulius Mall creşte frumos, proiectul OpenVille avansează şi vedeţi că acuşi va fi gata o nouă clădire impunătoare. Se ridică a treia deja şi toată zona aceea (…) unii spun că va deveni Manhattan. Acum lăsăm gluma la o parte şi orice compatraţie la o parte noi trebuie să dezvoltăm oraşul nostru şi oraşul nostru trebuie să fie Timişoara. Nici micul sau mica, nici mijlocia sau mai ştiu eu ce, trebuie să fie Timişoara. Cred că putem să îl dezvoltăm cu personalitatea sa şi are o personalitate foarte clar conturată”, a explicat primarul Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.