Seară de hardcore cu Implant pentru Refuz şi invitaţii lor, la Timişoara...

Seară de hardcore cu Implant pentru Refuz şi invitaţii lor, la Timişoara VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
Implant pentru Refuz va susţine un concert extraordinar la Timişoara

Amatorii de hardcore sunt invitaţi la o seară energică, în cadrul căreia riff-urile de pe scenă vor fi „executate“ de Implant pentru Refuz şi invitaţii lor, „Unity of Opposites“ din Arad şi „Diamonds are forever“ din Cluj.

La sfârşitul lunii trecute, Implant pentru Refuz a susţinut un concert la Timişoara în cadrul seriei de evenimente Backyard Acustic Season, desfăşurată la Jardin, unde timişorenii au avut parte de două pene de curent.

Cea mai cunoscută formație de hardcore din România a luat naştere în 1995 şi a lansat anul trecut materialul discografic “Acustic(Live@Unirii5)”.


Trupa alcătuită din Octavian „Vita” Horvath – voce; Valentin „Freaky” Popescu – chitară voce; Răzvan „Meshu” Nicov – chitară; Czifrak „Pista” Ştefan – bas şi Alexandru Hera – tobe au lansat piesa „Diluviu“ în cursul lunii martie a acestui an printr-un concert desfăşurat la Escape Venue, alături de Coma (Bucureşti) şi Diamonds Are Forever (Cluj).

Cel mai recent videoclip al timişorenilor a fost lansat la începutul lunii iulie şi este o colaborare cu Adi Despot (Viţa de Vie). „Prin 2000 ne pregăteam pentru sfârşitul lumii în studioul Vița de Vie, unde înregistram albumul Oameni fără fetze. Adrian Despot a avut ideea să facem un bonus track, aşa a luat naştere varianta acustică a piesei În Interior, pe care a orchestrat-o în întregime. La Verde Stop Arena / Backyard, după 17 ani, am reuşit să o cântăm impreuna. Încă o dată, le mulţumim tuturor celor implicaţi în acest proiect!“, au declarat membrii trupei

Biletele de intrare pentru concertul Implant pentru Refuz, „Unity of Opposites“ şi „Diamonds are forever“ – care va avea loc vineri, 4 august, de la ora 20.00, La Căpiţe – costă 20 lei, urmând ca în ziua recitalului acestea să fie 30 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.