Shopping City Timișoara își așteaptă vizitatorii la târgul „Produs de Cluj” (P)

Shopping City Timișoara își așteaptă vizitatorii la târgul „Produs de Cluj” (P)

0
DISTRIBUIȚI

Târgul cu cele mai bune produse tradiționale ardelenești, „Produs de Cluj”, va avea loc în perioada 14 – 16 iulie, în parcarea de la Shopping City Timișoara

 Cei mai pricepuți gospodari și cei mai talentați artizani ardeleni își vor expune produsele la târgul „Produs de Cluj”, în spațiul special amenajat din parcarea Shopping City Timișoara, unde timp de trei zile, toți vizitatorii vor avea ocazia să trăiască o experiență autentic ardelenească.

La târgul „Produs de Cluj” de la Shopping City Timișoara, gospodarii ardeleni vor aduce produse din carne și lactate, ulei presat la rece, miere de albine, prăjituri și ciocolată de casă, ceaiuri, vinuri, turtă dulce, dulcețuri și siropuri naturale, toate preparate după rețete transmise din generație în generație, care au conservat, de-a lungul timpului, savoarea bunătăților de altădată.

Pentru că artizanii din zona Ardealului sunt renumiți pentru îndeletnicirea cu care crează, la târgul de la Shopping City Timișoara, aceștia vor expune bijuterii, obiecte realizate din ceramică sau sculptate în lemn, articole de marochinărie și săpunuri naturale produse din lavandă.


Expozanții vor prezenta la târg și țesături vechi și porturi populare specifize zonei Ardealului, cum ar fi cămăși vechi, ii și catrințe, dar și costume populare pe care ei au cusut modelele folclorice străbune.

Târgul „Produs de Cluj” de la Shopping City Timișoara va aduce surprize și pentru micuții vizitatori, pentru care se vor pregăti un spectacol de magie, un atelier de sculptat în fructe și legume și cel mai frumos parc de distracții din regiune. Pentru gurmanzi, bucătarii prezenți la eveniment vor găti în aer liber produse gustoase.

Distracția va fi completată de interpretările muzicale ale unora dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică tradițională din România: Aurel Tămaș, care va concerta pe 14 iulie,  Angela Rusu și Marius Ciprian Pop (15 iulie) și Ioan Dordoi și Felix Gălan (16 iulie).

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul Shopping City Timișoara și pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitytm/.