Sirian pitit printre bagaje, între torpedou şi scaunele maşinii, descoperit la graniţa...

Sirian pitit printre bagaje, între torpedou şi scaunele maşinii, descoperit la graniţa cu Ungaria

0
DISTRIBUIȚI

Nu toţi refugiaţii încearcă să ajungă în spaţiul Schengen în grup. Ieri după miezul nopţii oamenii legii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un tânăr sirian care stătea pitit printre bagajele aflate într-un autoturism, în încercarea sa de a evada spre Europa de vest.

Descoperirea a fost făcută în data de 9 iulie, în jurul orei 2.00, atunci când la vamă, aflat la volanul unui Opel Zafira cu numere de Olanda s-a prezentat Ali K., cetăţean olandez în vârstă de 45 de ani.


Sirianul era ascuns între scaunul din dreapta şi torpedou, acoperit cu o pătură.

După efectuarea verificărilor s-a stabilit că sirianul este în vârstă de 19 ani şi că a intrat legal pe teritoriul României, în baza paşaportului şi vizei. Poliţiştii de frontieră au întocmit sirianului Tarek T. acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului olandez pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.