Sorin Grindeanu a contestat OFICIAL excluderea sa din PSD. Ce mesaj a...

Sorin Grindeanu a contestat OFICIAL excluderea sa din PSD. Ce mesaj a transmis

0
DISTRIBUIȚI

Fostul președinte al PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a anunțat, vineri, că a depus contestația oficială privind excluderea sa din PSD. Decizia ca statutul de membru al social-democraților să îi fie retras lui Sorin Grindeanu a fost luată de Comitetul Executiv al PSD, după ce acesta a refuzat să își depună demisia din fucția de premier al României.


Vreme de mai multe săptămâni, decizia CEx nu a fost transmisă în capitala Banatului. La începutul acestei săptămâni, secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a venit la Timișoara, unde a consfințit numirea președintelui executiv al PSD Timiș, Călin Dobra în funcția de președinte interimar al PSD Timiș. Același Neacșu spunea că Grindeanu nu a contestat excluderea sa.

„Azi am depus contestația la decizia de excludere a mea din PSD. Este o decizie pe care am luat-o în urma susținerii totale pe care mi-au acordat-o colegii mei din Timiş, care la recentul Birou Permanent Județean al organizației noastre şi-au exprimat deschis dorința de a continua împreună. Organizația PSD Timiş a demonstrat că este, în primul rând, o ECHIPĂ, care a câştigat încrederea oamenilor, fapt dovedit la alegerile de anul trecut şi nu numai. Mergem mai departe!”, a scris Grindeanu pe Facebook.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.