Spectacol al Teatrului German din Timișoara, inclus în selecția oficială a Festivalului...

Spectacol al Teatrului German din Timișoara, inclus în selecția oficială a Festivalului Național de Teatru

0
DISTRIBUIȚI

Spectacolul de mare succes al teatrului german timișorean, “Deșteptarea primăverii” de Frank Wedekind, realizat în coproducție cu Théâtre Municipal de la Ville D’Esch-sur-Alzette din Luxemburg, a fost inclus în selecția oficială a celei de-a 27-a ediții a Festivalului Național de Teatru (FNT) 2017, care va avea loc în ultima decadă a lunii octombrie la București.

Regia spectacolului este semnată de Charles Muller din Luxemburg, decorul este creația lui Helmut Stürmer, costumele au fost concepute de Ioana Popescu, light-design-ul de Philippe Lacombe, muzica este compusă de Miruna Boruzescu iar distribuția reunește un mare număr al actorilor teatrului din Timișoara și nu numai.


Piesa se dorește a fi o critică a prejudecăților și a ceea ce autorul consideră a fi morala ipocrită care domină societatea, considerând că aceasta se opune pornirilor vieții.

Teatrul german încheie stagiunea din acest an în 20 iulie, cu premiera „Incredibila și trista poveste a candidei Eréndira și a bunicii sale fără suflet”, de Gabriel García Márquez, o povestire în care teme majore din viața reală și latura mizeră a acesteia sunt dominate de un imaginar de-a dreptul fantastic și seducător, care te ține cu respirația la gură, prin care scriitorul sud-american, laureat al premiului Nobel pentru literatură, a excelat în proza secolului XX. Spectacolul va începe la ora 19.30, în sala teatrului german, și este supratitrat în limba română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.