SURSE Florică Bîrsășteanu, singurul care l-a atacat pe Sorin Grindeanu în ședința...

SURSE Florică Bîrsășteanu, singurul care l-a atacat pe Sorin Grindeanu în ședința BPJ a PSD Timiș. Ce i-a reproșat legat de Dragnea și DNA

5
DISTRIBUIȚI

Florică Bîrsășteanu, președintele PSD Timișoara, a fost singurul care l-a atacat pe Sorin Grindeanu la ședința Biroului Permanent al PSD Timiș, la care a participat și secretarul general al partidului, Marian Neacșu. Mâna dreaptă a lui Dragnea a avut ca misiune să impună un alt președinte interimar al filialei după ce Grindeanu a fost exclus din partid. Printre numele vehiculate se afla și Florin Bîrsășteanu, originar din Teleorman și apropiat al lui Liviu Dragnea și cercetat de ANI pentru incompatibilitate și încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă din 2016. De altfel, la intrarea la ședință, Bîrsășteanu nu a exclus varianta de a prelua șefia filialei.

În timpul ședinței, acesta l-a atacat pe Sorin Grindeanu, susținând că fostul premier a greșit când l-a atacat pe Liviu Dragnea și a vorbit despre problemele penale ale acestuia, au declarat pentru PRESSALERT.ro surse din cadrul PSD Timiș.


De asemenea, Bîrsășteanu, care în timpul campaniei electorale locale s-a remarcat prin faptul că s-a declarat învins de Nicolae Robu încă din primele zile de confruntare, a acuzat lipsa de comunicare în cadrul filialei, moment în care din sală i s-a reamintit că strategia lui Grindeanu a dus la câștigarea în premieră a alegerilor din Timiș de către PSD. Florică Bîrsășteanu, care este cercetat de ANI, i-a reproșat lui Grindeanu că nu a luat măsuri împotriva DNA și ANi pentru a le limita acțiunile, conform programului de guvernare, spunând că toți din sală pot avea probleme din cauza acestor instituții.

La sfâșitul discuției, deputatul Matei Suciu, singurul parlamentar din Timiș care a votat pentru demiterea guvernului, a susținut că ar trebui întrebat și fostul premier dacă mai vrea sau nu să fie în PSD, moment în care a fost apostrofat că nici el nu a întrebat primarii din județ când a votat împotriva lui Sorin Grindeanu. Suciu a fost dat ca exemplu de unul dintre primari secretarului general al PSD, edilul spunându-i că nici măcar nu  mai dau mâna cu trădătorii din filială.

 

 

 

5 COMENTARII

  1. Sa spui ca ,,Bîrsășteanu, în timpul campaniei electorale locale s-a remarcat prin faptul că s-a declarat învins de Nicolae Robu încă din primele zile de confruntare,….” este o mare prostie. De ce n-a avut altcineva curajul sa intre in batalia pentru Primaria Timisoarei ? Barsasteanu este un tip curajos care spune intodeauna ce gandeste. Nu se ascunde dupa vorbe mestesugite si nici n-are limba catifelata pentru potentatii partidului. Timisorenii au ratat sansa de a avea un PRIMAR adevarat in persoana lui Birsasteanu. Treaba lor. Despre dl.Grindeanu ,pe care-l respect , nu comentez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.