BC Timba dă o LOVITURĂ la capitolul transferuri. ”Urșii” readuc în Timișoara...

BC Timba dă o LOVITURĂ la capitolul transferuri. ”Urșii” readuc în Timișoara un jucător care a fost la concitadina BCT în două rânduri

0
DISTRIBUIȚI
Bogdan Popescu, fost jucător la BCT și Sibiu, printre altele

BC Timba Timișoara a făcut azi public numele celui de-al doilea transfer al verii. După Alon Sonenfeld, galben-negrii l-au înregimentat și pe Bogdan Popescu. Veteranul ajuns la 38 de ani a mai fost în Banat în două perioade diferite la rivala BC Timișoara. În ediția trecută ”Pope” a avut parte de un sezon bun la Sibiu.

Popescu are o carieră impresionantă în spate și a arătat la CSU Sibiu că forma sa e pozitivă în continuare.


În ediția trecută a avut o medie de 12,5 puncte evoluând în 39 de partide pentru ardeleni. Alături de echipa sa a reușit să atingă semifinalele campionatului. ”Puternic și foarte experimentat, Bogdan Popescu este văzut de către stafful nostru tehnic o piesă de bază în noua echipă care se construiește”, se arată în anunțul ”urșilor”.

”Pope” s-a format în SUA și a evoluat în țară pentru Pitești, Târgoviște, Rapid, Steaua, Energia Rovinari, Craiova și Sibiu. Bogdan Popescu a evoluat și în afara granițelor la echipe precum Oldenburg, Ludwigsburg și Quimper.

Sosirea sa este cu atât mai interesantă în condițiile în care a petrecut trei sezoane în curtea alb-violeților. Mai întâi la BC Timișoara între 2011 și 2013, apoi în 2014 și 2015 a îmbrăcat echipamentul ”noii” BC SCM. Despărțirea sa de noul club nu a fost însă una foarte fericită, jucătorul acuzând restanțe. Bucureșteanul a semnat pe un an de zile cu echipa pregătită de Bogdan Murărescu.

”Urșii” și ”leii” se vor încleșta în noul sezon chiar în prima rundă a Ligii Naționale 2017-18, în al doilea weekend al lunii octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.