Un jucător lăsat în afara lotului la ACS Poli a semnat cu...

Un jucător lăsat în afara lotului la ACS Poli a semnat cu rivala din Arad. ”Mă bucur că am ajuns la o echipă de tradiție”

2
DISTRIBUIȚI
Scutaru, la noua echipă. Foto: uta-arad.ro

ACS Poli a renunțat și la un grup destul de mare de jucători după salvarea miraculoasă de la retrogradare. Printre cei care nu au mai fost doriți s-a numărat și fundașul Cristian Scutaru. Curtat de UTA și ASU Poli acesta a ales varianta mai lucrativă financiar și va evolua pentru arădeni în următorul sezon al Ligii a II-a.

Lui Scutaru (30 de ani) nu i-a fost prelungit contractul la finele sezonului.


Sosit înapoi la Timișoara de la Dinamo în 2013 fundașul central a avut și perioade de absență în sezonul trecut din cauza deselor probleme medicale. Cu toate acestea el a bifat 31 de meciuri și a marcat un gol în sezonul 2016-17 pentru ACS Poli. Reșițeanul la origini și-ar fi dorit o mutare în strănătate însă a acceptat până la urmă oferta lui UTA, din rațiuni financiare. ”Scuti” a evoluat împotriva arădenilor chiar la baraj și mai era dorit inclusiv de ASU Politehnica, unde salariile sunt însă net inferioare.

”Mă bucur că am ajuns la o echipă de tradiție din România. Știu că așteptările sunt foarte mari și că se vrea promovarea, am venit să pun umărul la treabă. Sper să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Cristian Scutaru.

ACS Poli mai are în ”curte” o serie de jucători nedoriți dar care încă sunt sub contract cu clubul. Astfel, Fucek, Neagu și Poparadu se vor pregăti cu echipa a doua până la noi ordine. De asemenea e neclară situația lui Pedro Henrique, jucător care nu s-a mai prezentat la echipă.

2 COMENTARII

  1. asta cu Pedro e un banc prost. trebuie spus jucatorului sa nu se mai straduiasca sa vina in rominia, sa ramina acasa, e mai bine pentru toti. Scuti a fost prea lovit tot campionatul, din cele 31 de meciuri asa zis jucate, a jucat cite o repriza sau mai putin si a fost schimbat, asta la un fundas nu merge. un fundas central joaca 90 de min., nu 20 pina la 45, dupa care e schimbat. daca e lovit, e lovit n-ai ce-i face. melinte nu e o solutie niciodata si nu a fost vreodata. pentru fundas e prea firav si nu are joc de cap destul de bun, pentru mijlocas e prea rudimentar si nu fuge destul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.