Urmărire ca în filme, cu focuri de armă, pentru prinderea unor suspecți....

Urmărire ca în filme, cu focuri de armă, pentru prinderea unor suspecți. Ce au furat aceştia

0
DISTRIBUIȚI

pistol

Şase persoane, bănuite de furtul a mai multor unelte electrice dintr-un depozit situat pe raza localiţii timişene Şag, sunt cercetate de autorităţi. Pe patru dintre aceştia, poliţiştii au reuşit să-i reţină după ce i-au urmărit în trafic și au tras mai multe focuri de pistol.

Incidentul a avut loc în noapte de 10 spre 11 iulie, atunci când au fost depistaţi în timp ce furau din bunurile societăţii comerciale.


Patru dintre hoţi au încercat să scape cu ajutorul unui autoturism, blocat în cele din urmă în Timişoara. În interiorul acestuia se aflau tineri cu vârste cuprinde între 16 şi 19 ani și mai multe unelte electrice furate.

Ulterior, au fost depistați alți doi suspecți, de 18 şi 33 de ani. Prejudiciul în valoare de 20.000 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind restituite păgubitului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, patru dintre bănuiți fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.