Viteza, principalul pericol de pe şosele: două accidente provocate de şoferi care...

Viteza, principalul pericol de pe şosele: două accidente provocate de şoferi care au călcat prea tare accelerația

0
DISTRIBUIȚI

Fără îndoială, viteza excesivă întâlnită pe şoselele din vestul ţării este pericolul cel mai mare atât al şoferilor, cât şi al pasagerilor sau a pietonilor. Două astfel de accidente au avut loc în ultimele 24 de ore în judeţul Caraş-Severin, cauzate de imprudenţa celor aflaţi la volan.

Primul dintre ele a fost ieri, în jurul orei 16.00, pe DN 57, la ieşirea din Berzasca.


Şoferul în vârstă de 36 de ani, din Timişoara, se îndrepta dinspre Orşova spre Moldova Nouă, iar la ieşire din Berzasca, la kilometrul 73+500 m., aflat într-o curbă cu vizibilitate sub 50 de metri, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, a părăsit carosabilul şi s-a lovit de arborii de pe margine. Din fericire a scăpat cu răni uşoare şi a fost transportat la spitalul din Moldova Nouă.

În aceeaşi zi, în jurul orei 19.00, un bărbat de 29 de ani din Vărădia a condus pe DJ 581, dinspre Giurgiova spre Goruia. La kilometrul 24+800 metri a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe carosabil prin partea stângă. Ca şi în cazul celuilalt accident, a scăpat cu răni uşoare.

În ambele cazuri rezultatul în urma testului cu aparatul etilotest a fost negativ. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.