Tragedie pe autostradă – trei morți, un copil în comă. Șoferul vinovat...

Tragedie pe autostradă – trei morți, un copil în comă. Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei UPDATE 2 Decizia instanței

0
DISTRIBUIȚI

Tragedie pe autostrada vestului în această dimineață – un grav accident de circulație s-a  petrecut, în jurul orei 04,35, la kilometrul 447, sensul de mers Traian Vuia – Timișoara. Două mașini s-au ciocnit violent, iar șoferul care a provocat incidentul, intrând pe contrasens pe A1, la nodul rutier de la Balinț, a fugit.

La fața locului s-a intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD și 14 subofițeri și trei ambulanțe SAJ. În una dintre mașini, echipele de intervenție au descoperit doi adulți decedați și doi copii, de 6 și 9 ani, care erau răniți și au fost transportați în comă la spital. Tatăl micuților a scăpat cu răni ușoare. Șoferul vinovat a părăsit locul accidentului, abandonând mașina. Polițiștii l-au identificat pe fugar – un bărbat de 43 de ani, care acum este căutat pentru a fi audiat. Acesta a mers pe contrasens pe autostradă aproximativ 13 kilometri.

UPDATE „În această dimineață, în jurul orei 5.00, a avut loc un grav accident rutier pe Autostrada Timișoara – Lugoj, la km 477.


Un barbat, de 43 de ani, ce se afla la volanul unui autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un autoturism în care se aflau trei adulți și doi copii. Din nefericire, în urma accidentului, două persoane de aproximativ 60 de ani au decedat, iar doi minori de 5 și 6 ani au fost răniți și transportați la spital. În jurul orei 10.00, a decedat minorul de 5 ani”, a transmis IPJ Timiș.

Șoferul vinovat a fost prins puțin după ora 10.00, în halta Susani. La cinci ore după accident, etilotestul indica o alcoolemie de 0,39 mg alcool pur în aerul respirat.

„Șoferul care a părăsit locul accidentului a fost depistat de către polițiștii orașului Făget în localitatea Susani, în câmp, la 200 de metri de calea ferată, deplasânduse dinspre Criciova spre Mănăștiur. În urma testarii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Timiș.

UPDATE 2 Șoferul a fost arestat pentru 30 de zile și va fi încarcerat în arestul Poliției Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.