Incendiu la Spitalul de Copii din Timișoara, pacienți evacuați UPDATE Zeci de...

Incendiu la Spitalul de Copii din Timișoara, pacienți evacuați UPDATE Zeci de pompieri mobilizați

0
DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. 25 de copii au fost evacuaţi.

Pompierii au fost alertați la ora 21:17 despre degajări de fum de la Spitalul de Copii din Timișoara și au trimis mai multe fprțe acolo.

Au fost evacuați 25 de copii, 14 medici și asistente și câțiva aparținători. Toți au fost mutați în clădirea principală a spitalului.

Degajările de fum au venit, conform ISU Timiș, din sala de oxigen a spitalului.

Nu sunt victime, iar incendiul a fost stins.

În toamna anului trecut, o zonă a Spitalului de Copii de la Timișoara a fost umplută de fum după un incendiu la o stație de tratare a aerului. Peste 40 de copii au fost evacuți atunci.

UPDATE „Astăzi, la ora 21:12 am fost anunțați prin apel 112 despre degajări de fum la Spitalul Clinic pentru copii Louis Țurcanu Timișoara.


Au fost alertate Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la locul evenimentului 1 ofițer și 45 subofițeri cu șase autospeciale autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru și salvare de la înălțime, două autospeciale de primă intervenție si comandă, două ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ”, a informat, miercuri seara, ISU Timiș.

La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului s-au constatat degajări de fum în sala de oxigen.

Nu s-au înregistrat victime. 14 adulți (personal medical) și 20 de aparținători împreună cu 24 de copii au fost evacuați, mutați în clădirea principală a spitalului.

S-a acționat pentru ventilarea încăperii.

Din primele informații, incidentul s-a produs de la un compresor, din cauza unui simering (garnitură defectă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.