Cristi Bărbuț își poate schimba destinația. Unul dintre spaniolii lui ACS Poli...

Cristi Bărbuț își poate schimba destinația. Unul dintre spaniolii lui ACS Poli e dorit și el de echipe importante din Liga I

0
DISTRIBUIȚI
ACS Poli CFR Cluj (25)
Javier Hernandez ar putea rămâne în Liga I

După Ovidiu Popescu, ACS Poli l-ar putea da și pe Cristi Bărbuț la Steaua. Mijlocașul de 21 de ani a fost în discuții și cu Astra, dar deocamdată nu s-a ajuns la o înțelegere. Un alt jucător care ar putea rămâne în Liga I, dar care deja nu mai face parte din lotul bănățean, e spaniolul Javier Hernandez.

Impresarul Cristea Opria e hotărât să-i găsească lui Bărbuț o echipă importantă, din zona capitalei. După discuțiile cu Astra, neconcretizate, care ar fi însemnat 150.000 de euro în contul pe minus al lui ACS Poli, a reapărut varianta Steaua.


Deși patronul bucureștenilor a spus recent că ”mai e unul Bărbuț, nu-mi trebuie”, cu referire la propunerea de transfer. Conform sport.ro Steaua ar urma să achite până la urmă 100 de mii de euro pentru tânărul timișorean comparat cu Torje. Și acești bani le-ar prinde bine bănățenilor, în condițiile în care, spre deosebire de ”afacerea” Popescu la Steaua, suma ar intra direct în club. Mijlocașul central de 22 de ani, Ovidiu Popescu, transferat deja la București va încasa, conform Digi Sport, 80 de mii de euro pe sezon la Steaua, în cinci ani de contract, unul cu o clauză de reziliere de 10 milioane euro(!).

Javi Hernandez, pe lista cluburilor de top

Deși a retrogradat la Timișoara, spaniolul Javier Hernandez ar putea rămâne și el în Liga I. Trei cluburi cu pretenții s-au arătat interesate de mijlocașul de 26 de ani. E vorba de FC Viitorul, CFR Cluj și Dinamo. Ultima l-a urmărit și pe Fernando Llorente înainte ca acesta să se accidenteze. Cei doi mijlocași remarcați la ACS Poli au și variante de transfer în liga secundă spaniolă. Orice mutare a lor nu va aduce însă nimic timișorenilor, deoarece aceștia sunt deja liberi de contract.

Ceilalți seniori care mai au contract cu ACS Poli după finele ediției 2015-16 sunt: Elek, Cânu, Bocșan și Pedro Henrique.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.