CH Poli Timişoara vrea să amâne răspunsul legat de participarea în Cupa...

CH Poli Timişoara vrea să amâne răspunsul legat de participarea în Cupa EHF. La ce ajutor mai speră echipa de handbal

0
DISTRIBUIȚI
CH Poli Timișoara, cu trofeul și medaliile de bronz
CH Poli Timișoara, cu trofeul și medaliile de bronz

Clubul de handbal alb-violet trebuia să dea un răspuns astăzi legat de participarea în cupele europene. Deoarece confirmarea e solicitată de FR Handbal, CH CSU Politehnica Timișoara vrea să obțină o amânare de câteva zile pentru a-și mai atenua problemele financiare.


O gură de oxigen ar putea veni joi de la CJ Timiș.

Locul 3 național în acest sezon ar trebui să însemne pentru alb-violeți participarea în a doua competiție continentală. Oficialii clubului au rămas cu un gust amar după ședința extraordinară de la CL Timișoara. Cei 900 de mii de lei doriți de urgență au fost votați însă, de teama ”aleșilor”, ajung în conturile SCM-ului și nu pot fi folosiți în întregime pentru acoperirea datoriilor curente. Radu Țoancă, șeful SCM, spunea că luni e ”Ziua Z” pentru un răspuns la federația internațională, însă alb-violeții mai au o speranță pentru a beneficia de performanța neașteptată de pe teren. Confirmarea trebuie făcută la FRH, însă federația continentală (EHF) o înregistrează la începutul lunii august, astfel că o amânare e posibilă. CH Poli ar dori să dea răspunsul peste câteva zile deoarece situația clubului se mai poate regla. Echipa ar urma să beneficieze după ziua de joi de 1 milion de lei de la CJ Timiș, pe proiecte.

Contactat de PRESSALERT.ro, managerul sportiv al lui CH Poli, Dan Dumitru, totodată membru în Consiliul de Administrație al FRH, nu a dorit să comenteze informațiile și a spus că un răspuns va fi publicat pe canalele clubului când va exista o decizie oficială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.