Deian Sorescu, aproape de o mutare în Serie A. Ce cluburi se...

Deian Sorescu, aproape de o mutare în Serie A. Ce cluburi se bat pentru juniorul folosit de ACS Poli abia pe finalul sezonului

1
DISTRIBUIȚI
Juniorul Deian Sorescu așteaptă să evolueze cu Iașiul
Juniorul Deian Sorescu se poate transfera în Italia

Încă un timișorean ar putea ajunge la un club important din Italia. La nici 19 ani mijlocașul Deian Sorescu are posibilitatea de a ajunge la Genoa sau Chievo după ce a bifat doar două meciuri în Liga I în tricoul lui ACS Poli.

Sorescu a fost introdus prima dată în teren pe prima scenă în duelul lui ACS Poli de la Ploiești din play out, scor 2-3. Mijlocaș polivalent acesta a început apoi ca titular jocul din ultima etapă cu CSMS Iași, încheiat cu același rezultat.


Folosit pe postul de fundaș el s-a remarcat la golul 2 al timișorenilor, așezând balonul lui Nimely după o cursă pe toată banda sa de acțiune. Remarcat în primul rând la echipa secundă, Deian Sorescu și-ar putea continua cariera în Cizmă. Președintele lui ACS Poli a spus pentru oradetimis.ro că Sorescu e dorit și în Albion. ”Are două oferte, din Anglia și Italia. Dacă îl vom vinde, vom avea bani și pentru Liga a II-a”, a declarat Ioan Miculaș.

Bănățeanul e mai aproape însă de Serie A, Genoa CFC și Chievo Verona sunt grupările care îl doresc cel mai mult pe Sorescu. Mijlocașul îl are ca impresar pe Cătălin Sărmășan, cel care s-a ocupat și de mutarea lui Vlad Dragomir la Arsenal în vara trecută. Cel mai probabil timișoreanul va intra mai întâi în programul unei formații Primavera, la Chievo se mai află în lot un român, e vorba de fundașul Raul Opruț (18 ani).

În această vară va mai ajunge sigur la o echipă Primavera a unui club de Serie A mijlocașul timișorean Marius Marin. ASU Poli va obține în urma înțelegerii în jur de 20 de mii de euro de la Sassuolo.

ACS Poli mai are de achitat multe datorii, printre care și cei 200 de mii de euro împrumutați de la Cristea Opria. Impresarul beneficiază de 50% din valoarea transferului lui Ov. Popescu la Steaua în urma înțelegerii cu ”Marcel Băban” Jimbolia, grupare care încă deținea mare parte din drepturi asupra mijlocașului. Astfel, ACS Poli s-a ales cu doar 10 procente (20 de mii euro) din acea mutare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.