Timișoara 89ers, învinsă la Cluj în semifinalele Campionatului Național de Fotbal American....

Timișoara 89ers, învinsă la Cluj în semifinalele Campionatului Național de Fotbal American. Bănățenii vor lupta cu o echipă bucureșteană pentru bronz

0
DISTRIBUIȚI
paul-carja-crusaders-run-vs-89ers-800x450
Timișoara 89ers nu a reușit să câștige în Ardeal. Foto: firstdown.ro

Formația timișoreană de fotbal american a atins și în acest an o fază superioară a competiției interne.


Timișoara 89ers s-a luptat admirabil pe terenul rivalei Cluj Crusaders, dar a cedat până la urmă în semifinala desfășurată în unică manșă, scor 32-34. Bănățenii își vor afla mâine adversarul din finala mică a RoBowl 2016.

Gazdele au condus cu 9-0 după un field goal marcat de Laszlo Tamas. Sfertul al doilea a adus două toucdown-uri timișorenilor, care au preluat conducerea pe tabelă. Crusaders a revenit la rândul ei în următoarea repriză. Înaintea sfertului final scorul era 28-12 pentru gazde. 89ers a reușit din nou să răstoarne scorul, când mai erau trei minute de joc. Până la urmă un touchdown forțat de Florin Oltean a adus victoria ardelenilor.

Cluj Crusaders s-a impus la limită și și-a asigurat accesul în finala mare RoBowl VII. Pentru celălalt loc în lupta pentru titlu se bat două echipe din capitală: campioana en-titre Rebels și ”challenger-ul” Warriors. Cu pierzătoarea duelului de mâine se va confrunta Timișoara 89ers în finala mică a campionatului. RoBowl-ul e programat pe data de 25 iunie, pe terenul de rugby din Ghencea. Jocul pentru bronz va începe la la ora 10.00. Duelul pentru aur, la 16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.