SURPRIZE în lotul lui ACS Poli pentru cantonamentul din Poiana Brașov. Ce...

SURPRIZE în lotul lui ACS Poli pentru cantonamentul din Poiana Brașov. Ce jucători nu se regăsesc printre cei 24 ”selecționați” de Ionuț Popa

0
DISTRIBUIȚI
Neagu și Fucek se află printre jucătorii care pleacă de la ACS Poli. Foto: Gabriel Brezeanu

Lotul lui ACS Poli prinde contur pentru noul sezon. Tehnicianul Ionuț Popa a luat decizii importante și înainte de stagiul montan din această vară. Cristian Scutaru și Adrian Poparadu se numără printre jucătorii de care clubul se va despărți oficial. În schimb, marea surpriză e reprezentantă de revenirea lui Pedro Henrique, brazilianul fiind așteptat în următoarele zile direct în Poiana Brașov.

Apariție surpriză pe lista lui ACS Poli pentru stagiul centralizat. Brazilianul Pedro Henrique părea să nu mai primească șanse după ultima absență neanunțată de la echipă. Atacantul cu cele mai multe reușite în toate competițiile pentru timișoreni în ediția trecută e însă așteptat să se alăture pe parcursul cantonamentului sub comanda lui Ionuț Popa.


O altă apariție interesantă în compartimentul ofensiv e cea a tânărului Sebastian Velcotă, care poate profita de plecarea lui Alex Popovici. Radu Motreanu, revenit de la ASU Poli, e învoit în această perioadă pentru a susține BAC-ul. Haruț, Bîrnoi și Mailat sunt celelalte soluții U21, cel din urmă va fi titular sigur.

Timișorenii vor miza pe șapte nume noi deocamdată în noul sezon. Covalschi, Țigănașu, Al. Munteanu, V. Crețu, Melinte, Ciucur și Vașvari fac parte din cele 24 de nume de la prima echipă. Bănățenii mai vor doi jucători: un atacant și un mijlocaș ofensiv.

De asemenea, tot azi ACS Poli a anunțat prelungirea cu un sezon a înțelegerilor cu Ionuț Popa (antrenor principal), Octavian Benga (antrenor secund) și Petru Țurcaș (antrenor cu portarii).

Despărțire de nume vechi

Pe lângă Bărbuț (Craiova), Popovici și Novak, ACS Poli confirmă practic îndepărtarea a încă cinci jucători. Cristian Scutaru, Adrian Poparadu, George Neagu, Alin Ignea și Josip Fucek se numără printre cei care nu mai sunt doriți. Scutaru era la echipă din vara lui 2013, în timp ce Poparadu a făcut parte din noul proiect încă de la început. Ambii au avut și perioade în care nu au putut evolua din cauza problemelor medicale.

ACS Poli se va pregăti în regim centralizat în județul Brașov între 25 iunie și 5 iulie, urmând ca pe 7 iulie să dispute un amical în deplasare cu Honved Budapesta.

Lotul lui ACS Poli pentru Poiana Brașov:

Portari: Straton, Curileac, Smaranda

Fundași: Străuț, Crețu, Haruț, Cânu, Șeroni, Bocșan, Melinte, Covalschi, Țigănașu

Mijlocași: Croitoru, Artean, Mailat, Soljic, Bîrnoi, Munteanu, Vașvari, Ciucur, Doman

Atacanți: Pedro Henrique, Drăghici, Velcotă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.