ACS Poli are de azi doi atacanți brazilieni. Noul sosit a fost...

ACS Poli are de azi doi atacanți brazilieni. Noul sosit a fost coleg cu Neymar și Casemiro, dar a evoluat în ligile inferioare în ultima perioadă VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
Miguel Bianconi a semnat cu ACS Poli. Foto: PoliTimișoara / Facebook

Pedro Henrique nu va mai fi singurul brazilian de la ACS Poli. Conducerea timișorenilor a oficializat astăzi mutarea cu numărul opt a verii. Miguel Bianconi e un atacant în vârstă de 25 de ani care a aparținut sezoane bune de Palmeiras, clubul care l-a crescut.


El a sosit la Timișoara liber de contract și a semnat pe doi ani de zile.

Miguel Antônio Bianconi Kohl e considerat un jucător care impresionează tehnic în condițiile în care măsoară 1,91 metri. Cariera sa a început promițător cu selecții la naționalele U17 și U20 din Țara Cafelei, unde a fost coleg cu acum vedetele Casemiro și Neymar. Ulterior însă numele la care a ajuns să evolueze Bianconi nu sunt de prim rang. Deși a fost sub contract cu Palmeiras acesta a jucat sporadic la prima echipă. Din 2012 încoace a fost mai mult împrumutat de echipa la care se află Michel Bastos. Prin urmare Comercial, Ponte Preta, Bonsucesso, din țara natală, Chungju în Coreea de Sud (L2) și Kamatamare din Japonia (L2), sunt grupările la care a mai trecut. Pentru ultima a marcat doar un gol în 18 apariții în cadrul J2 League, eșalonul secund nipon. Palmeiras a renunțat la el după revenirea din Japonia, acolo unde sezonul se desfășoară după sistemul primăvară-toamnă.

În primăvară a jucat pentru Mogi Mirim, grupare care se află în campionatul Paulista A2, faza finală a Ligii a III-a din Brazilia. Aici a înscris șase goluri în 17 apariții.

Miguel Bianconi se va alătura lotului timișorean în stagiul de la Poiana Brașov, urcând la 25 numărul componenților, ACS Poli va mai efectua cel puțin un transfer în această vară.

1 COMENTARIU

  1. ajunge cu transferurile, aduceti un fundas central ca lumea odata si gata. te ia cu frica, data trecuta cu 3 spanioli si X altii, e drept ca si cu marele cuplu de specialisti Aleaxa+Stanciu am retrogradat cu brio. au adus unul, un bulgar care prindea mingea in propriul careu la 3 m si jumatate inaltime. pe urma a mai vrut si o gramada de bani, plus portarii aia uluitori, Schwarzkirch, baiatul ala de la Lugoj si inegalabilui evreu care a luat doua goluri din unghi de 80° de la CFR Cluj in 2 minute, astea te marcheaza pe veci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.