Noi terminăm cincinalul în patru ani și avem cele mai ultra-mega corecte...

Noi terminăm cincinalul în patru ani și avem cele mai ultra-mega corecte licitații

1
DISTRIBUIȚI

georgeta petrovici

De câte ori mă gândesc la Horațiu Mălăele, îmi vin în minte doar câteva versuri. E cam ciudat, eu nici măcar nu-s fanul number one al actorului, îi respect însă munca, îi ador de-a dreptul grafica și îmi place la nebunie cum spune anumite poezii.


Bunăoară, mă gândesc de câteva zile încoace, cum l-aș invita la primărie, să recite: ”Plecaţi de aici…, Aţi luat o ţară de mai mare dragul, și i-aţi distrus averile şi steagul”. Apoi l-am putea duce pe maestru prin alte locuri pline de funcționari publici, să le zicem și lor aidoma, din versurile lui Păunescu răstălmăcite.

Înconjurat de pupincuriști, unii cu funcții binemeritat păstrate, după ce și-au dat silința să facă cele mai mari compromisuri cu un an în urmă, alții mai noi, cu alură de moluște, care nu știu să pună preț pe nimic de bun simț și competență, e simplu să mimezi rezultatele fabuloase. Raportări demne de perioada în care se termina cincinalul în patru ani jumate, vorba cântecului…

Revenind la Mălăele, am citit o declarație de edil care îmi bântuie mintea, retoric. Dacă la noi licitațiile ”sunt ultracorecte”, atunci de ce e nevoie să întărim ideea că ar fi totodată și ”ultracinstite” și că în timpul lor ”se respectă cadrul competițional și câștigă cel mai bun”?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.