Drăgănescu caută scut liberal împotriva DNA?

Drăgănescu caută scut liberal împotriva DNA?

0
DISTRIBUIȚI

Fostul prefect de Timiş, Ovidiu Drăgănescu, încearcă să-şi dezgheţe relaţiile cu foştii colegi din PNL. draganescu si stroe

Cum este un apolitic inspector guvernamental, Drăgănescu a ales un loc neutru – Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara, unde urma să susţină o dizertaţie pe tema democraţie şi dictatură Crin Antonescu. După ce s-a plimbat pe holurile universităţii, Drăgănescu şi-a luat inima în dinţi şi a intrat în aula, ducându-se glonţ spre zona unde erau liderii PNL, printre care şi Radu Stroe, cu care s-a întreţinut preţ de câteva minute.

Reorientarea politică a lui Drăgănescu intervine în condiţiile în care şansele lui Crin Antonescu au crescut în ultima perioadă, iar regimul portocaliu al lui Băsescu e pe muchie de cuţit. Acum un an, fostul prefect le dădea cu tifla foştilor colegi din PNL, privindu-i de sus de la masa portocalie unde stătea cu secretarul general al PDL Timiş, Dan Popa şi omul de afaceri Nicolae Mann, artizanul celui mai mare tun imobiliar din judeţ .


Fără sprijinul direct al lui Drăgănescu, toată manevra ar fi rămas doar un plan fantezist. Nu de puţine ori, Drăgănescu a dat cu tunul în direcţia foţtilor colegi de organizaţie. Deocamdată relaţia dintre PNL şi fostul prefect este în ceaţă după cum se vede şi în fotografie.

Rămâne de văzut dacă Drăgănescu va reuşi să-i convingă pe foştii colegi din PNL că anchetele DNA referitoare la şmenurile imobiliare de la Sânandrei sunt unele politice şi nu au nici un suport în realitate. Prin acesta, echipa Mann ar deveni una cu adevărat democratică – ar împărţi la tot spectrul politic, după PDL şi PSD, adăugându-se acum şi PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.