Porcina de toamnă, ultima boală dragă lui Băsescu

Porcina de toamnă, ultima boală dragă lui Băsescu

2
DISTRIBUIȚI

Ieri am aflat că în România s-au înregistrat primele două cazuri grave de îmbolnăvire  cu gripă porcină. Astăzi că Adriean Videanu, primul asfaltator care mai nou este şi primul  felcer al ţării , plănuieşte interzicerea unor  manifestaţii publice ca să nu se răspândească virusul. Aşa că gripa porcină va deveni în curând cel mai important aliat al prezidenţiabilului Băsescu. Cum scăderea în sondaje eeste evidentă, iar adversarii încep să strângă punct cu punct, ce metodă mai bună de a le pune în cârcă nişte belele sau sabota mişcările electorale decât porcina de toamnă?. 

În curând, laboratoarele, de specialitate bine-nţeles, vor anunţa că totul a pornit de la  Dăbuleni.


Porcii din zonă s-au îmbolnăvit din cauza lubeniţelor. Cu miez roşu pesede. Până să apuce lumea să se dumirească cum stă treaba, analiştii vor descoperi că o nouă tulpină mult mai periculoasă s-a dezvoltat din cauza pepenilor cu miez galben liberal. Aştept breaking news-urile în care forţele de ordine cu măştile de gaze pe faţă vor evacua oamenii de pe la mitingurile opoziţiei 65% pe motiv că zona a fost declarată de ministrul Videanu ca fiind „virusată”. Şi dacă credeţi că e doar o poveste, vă mai dau un sfat – uitaţi-vă pe blocuri.  Băsescu ne-a avertizat ceva  „De ce vă e frică, nu scăpaţi”.

2 COMENTARII

  1. Gripele astea, fie aviara, porcina sau cabalina, s-au dovedit a fi mine de aur pentru partidul felcerului Videanu. Vor aparea firme care vor vinde la pachet „vaccinuri cu borduri” sau pentru fitzosi „vaccinuri placate cu marmura”. Oricum nu conteaza, banu’ sa vina.
    Daca banu’ iese, acceptam si lubenite virusate.
    Cel mai nasol va fi pentru cei care fac trafic la vama din Moravita, ca vor trebuii sa se dezinfecteze si creste taxa la baxu’ de tigari. Ca doar trebuie sa le dezinfectam si pe astea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.