A început numărătoarea inversă

A început numărătoarea inversă

2
DISTRIBUIȚI

Mai puţin de o săptămână mai este până când vom afla direcţia României pentru următorii cinci ani. Sunt toate semnele că lupta va fi una extrem de încrâncenată. Pe măsura mizei. Cine va fi pe locul doi, nu va pierde numai fotoliul de la Cotroceni. În cazul în care Mircea Geoană va lua pentru a doua oară bătaie de la Traian Băsescu funcţia de preşedinte al PSD este ca şi pierdută. Un Geoană învins va fi ţinta perfectă pentru diversele grupuri din interiorul partidului, care aşteaptă doar momentul favorabil pentru a prelua frâiele.

dictator timisoara bbbb 

Nici lui Traian Băsescu nu-i va fi simplu în postura de pierzător.


Mai ales în faţa propriilor suporteri, obişnuiţi să mizeze pe el ca veşnic învingător. Semnalele că în interiorul PD-L există nemulţumiri faţa de grupul său de fideli în frunte cu ELena Udrea se vor transforma atunci în certitudini. Oricând o întoarcere a armelor împotriva liderului, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Ion Iliescu, este posibilă şi în PD-L.

În timp ce agresivitatea portocaliilor este tot mai crescută, în tabăra cealaltă se simte deja mirosul aroganţei, specific celor ajunşi la putere.

2 COMENTARII

  1. Pai, in 1989 am scapat de Ceasca in ziua de Mos Craciun. Acuma scapam de Piratu’ in ziua de Mos Nicolae.

    La ora asta, un zero se afla in studio la zero tv, la Dan Diaconescu.

    Astept, miercuri aparitia filmului intreg cu prima lovitura aplicata baiatului la coborarea de pe scena.

    In plus, manelele lui Guta, Salam si altii sunt oribile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.