EX-PROCURORUL NASTASIU VINE CU NOI DEZVĂLUIRI ÎNTR-UN INTERVIU EXCLUSIV PENTRU PRESSALERT.RO

EX-PROCURORUL NASTASIU VINE CU NOI DEZVĂLUIRI ÎNTR-UN INTERVIU EXCLUSIV PENTRU PRESSALERT.RO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1349381071">

PRESSALERT.RO va publica, astăzi, un interviu cu Ciprian Nastasiu în care fostul procuror face declaraţii în premieră despre răpirea din Irak şi alte dosare  de crimă organizată pe care le-a instrumentat.

CIPRIAN NASTASIU

3 COMENTARII

  1. Citind urmatorul articol, de la link-ul: http://www.realitatea.net/parchetul-general-verifica-daca-au-disparut-bani-din-rascumpararea-pentru-jurnalistii-rapiti_666232.html.
    Eu nu mai inteleg nimic. Parca s-a spus ca nu s-a platit nici o suma pentru rascumpararea ziaristilor (dixit Traian Basescu – 2005).
    Pai daca nu s-a platit nici o suma, cum poate cerceta Parchetul disparitia a 4 milioane de euro. Pai din zero, nu poate disparea 4 milioane.
    Sau eu sunt nebun, sau altii ne cred prosti.
    Draga Dragos Bota, te rog sa-l rogi pe dl. Nastasiu sa ne lamureasca cu privire la acest aspect.

  2. io sunt convins ca toti ziaristii (sau ma rog, pseudo-ziaristii) sunt mana in mana cu guvernantii succesivi…mereu vin cu „bombe” , noi prostii picam pe spate, circul tine cateva saptamani, romanu prost uita, si hotia continua. ziaristii (sau ma rog, pseudo-ziaristii) isi iau tainul…si viata merge inainte. mafia transpartinica face blatu cu ziaristii (sau ma rog,pseudo-ziaristii).
    este baieti ? ma adresez evident voua d-lor ziaristi (sau marog, pseudo-ziaristi).

  3. Acest procuror de 2 bani uita ca EL este cel care a cerut in fata instantei sa-l lase in libertate pe Omar Haissam ! Asa ca numai palavragi aiurea ca esti cu musca pe caciula si vrei sa pari un fel de victima. Nu esti victima esti UN GUNOI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.