Am trecut pragul 1.000. Mulţumim

Am trecut pragul 1.000. Mulţumim

4
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro a trecut de 1000 de vizitatori „absolut unici”, conform ultimelor statistici de la Google Analytics. În urmă cu trei săptămâni am  început acest proiect. Ca la orice moment festiv, aş vrea să mulţumesc. Prietenilor mei care m-au încurajat să intru în această bătălie virtuală. Celor care au promovat site-ul, cu un mulţam special Ciutacului. Utilizatorilor de Facebook şi tuturor celor care au accesat site-ul. Colegilor de presă, celor de la Ministerul Afacerilor Externe,  Ministerul Justiţiei sau de la la Interne .


Celor care folosesc reţelele UPC, RCS-RDS, STS, Spacenet, Special Telecommunications Service. Celor din Timişoara, Bucureşti, Londra, Arad, Iaşi, Los Angeles, Târgu Jiu, Viena, Fellbach, Sibiu, Debrecen, Washington sau alte colţuri ale lumii. 

După ce am lansat rubrica de sâmbătă „România de mol”, de săptămâna aceasta în fiecare vineri vezi putea citi trăirile unei fete – „Fata din ziua a cincea”. Cine este? Aflaţi vineri pe la amiază.

Pentru că am trecut de pragul o mie, am pregătit şi un cadou – stickere sau acţibilduri pe româneşte. Bune de lipit pe maşini sau în orice alt loc. Aşa că dacă vreţi unul, daţi un semn de viaţă. Avem galbene, roşii şi verzi.

triunghi galben

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.