Cum a schimbat Băsescu istoria – anticomuniştii ţărănişti susţinătorii pesedistului Geoană

Cum a schimbat Băsescu istoria – anticomuniştii ţărănişti susţinătorii pesedistului Geoană

3
DISTRIBUIȚI

Cine şi-ar fi închipuit în 1990, în 1996 sau chiar în 2004 că se va ajunge ca ţărăniştii, talibanii anticomunismului din România, să-şi pună mesh cu candidatul PSD şi să-i facă pe faţă campanie? Nimeni. Nici măcar cei mai fantezişti analişti politici. Şi totuşi acest lucru s-a întâmplat, în week-end, chiar la Timişoara. Pe sediul PNŢCD, chiar vizavi de locul unde este scris textul Proclamaţiei de la Timişoara, a fost ridicat un mesh în care social-democratul Mircea Geoană cu primarul ţărănist Gheoghe Ciuhandu şi şeful liberalilor Crin Antonescu anunţă „Învingem împreună”.

geoana sediu pntcd 1

Incredibila asociere nu este rezultatul muncii combinatorului Hrebenciuc sau al mogulilor, ci a stilului lui Traian Băsescu.  Scandalurile provocate cu voluptate şi ţepele date tuturor în cei cinci ani de mandat au reuşit să-i coalizeze pe cei care din punct de vedere al credinţelor lor politice, atâtea cât pot să existe în România, sunt extrem de diferiţi.


Şi a mai reuşit ceva Traian Băsescu – să neutralizeze anatema comunistă pusă pe PSD, cel puţin în Timişoara. Prin asocierea cu anticomuniştii consacraţi, social- democraţii au dat o lovitură de imagine istorică. Mai importantă decât voturile adunate de Mircea Geoană în 6 decembrie.

geoana sediu pntcd

3 COMENTARII

  1. Nu votez Basescu din mai multe motive:
    1. Nu-mi plac manelele. – Am auzit deunazi ca Guta i-a dedicat o manea ceva cu „44 de pahare, 70 procente are”. O stupizenie, ce mai.
    2. Nu-mi place Zero TV. Acum doua zile butonand telecomanda l-am vazut in treacat pe dl. Funeriu (ala de-a fost propus ministru educatiei in Guvernul Croitoru)la Zero TV. Am crezut ca stie ceva despre Elodia, dar nu era vorba despre asta. Dl. Funeriu, in compania altor semidocti, explica publicului ca filmuletzul de la Ploiesti era trucat. Si dai si combate si tiling tiling clopotei sunau (curat Caragiale).
    3. In seara asta, aflu ca dl. Basescu are o fobie cu privire la nationalitati. A dat un cap in plina figura unui afacerist arab din Bucuresti. O fi fobie la minoritati sau la afaceristi? Si una si alta pentru mine sunt la fel de daunatoare.
    4. De nesimtire legislativa. Ce legi emite Guvernul (polo)Boc anuleaza Curtea Constitutionala. Ce decrete emite Prezidentu’ suspenda Curtea de Apel Bucuresti.
    De fapt, asta se numeste incompetenta si prostie legislativa.
    5. Nu-mi place un presedinte ce bea la Ciresica cot la cot cu Nea Simion. Cum nu-l stiti pe Simion? Este Hamalul ce-si facea veacul in parcarea de pe langa Casa Tineretului. Pai la Ciresica cam asta este clientela: hamali, maturatori de strada, gunoieri si alte persoane a caror meserie, de alfel onorabila dar slab platita, nu-si pot permite sa-si lase venitul pe o luna pentru o cinzeaca la Golden Sprit.
    Aveam pretentia de la dom prezident. Populism, dar mai cu masura.
    6. Pentru ca m-am saturat de Nutzy Udrea. Saturat de vederea ei. POate daca nu mai iese Baselu scapam si de vederea ei, toata ziua buna ziua.
    7. Poate se mai limpezesc la creier, prietenii mei din PD minus L. De cand cu Base, nu mai poti discuta normal cu ei. Parca-s talibani. Au inceput sa aiba idei putine si fixe. Parca si privirea lor este alta.
    Lista poate continua pana dupa alegeri, dar m-am plictisit.
    Continuati voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.