EXCLUSIV PD-L a adus oameni din Arad ca să voteze în oraşul...

EXCLUSIV PD-L a adus oameni din Arad ca să voteze în oraşul unde Băsescu şi-a lansat candidatura

8
DISTRIBUIȚI

PD-L a făcut, astăzi, eforturi disperate pentru a se asigura că va avea un rezultat cât mai bun în Sânnicolaul Mare, locul ales de preşedintele Traian Băsescu pentru a-şi lansa candidatura. În jurul orei 11,30 dinspre judeţul Arad au intrat în localitate mai multe maşini, printre care un Logan alb cu numărul de înmatriculare TM-83-KCT şi un Peugeot roşu B 60 VVO. Coloana s-a oprit peste drum de secţia specială 317 S. Toţi bărbaţii au coborât din vehicule şi au intrat în secţie, în timpul discuţiilor unul dintre ei afirmând că „mergem şi la Arad să votăm”. La scurt timp, alegătorii sosiţi din Arad s-au urcat din nou în maşini, care s-au regrupat în spatele sălii sportului din Sânnicolaul Mare.

pdl sm

Următoarea oprire a fost la barul 23, unde a sosit, la scurt timp, şi primarul PD-L din Sannicolaul Mare, Dănuţ Groza.


După aproximativ un sfert de oră, edilul a plecat în grabă la volanul unui Volkswagen Passat, B 61 ZYK. La scurt timp, alegătorii au părăsit şi ei barul. Logan-ul şi Peugeot-ul  au demarat în trombă spre judeţul Arad, trecând fără probleme de filtrul Poliţiei de la Periam. Bărbaţii au coborât în municipiul Arad în diverse locaţii. Unul dintre indivizi a fost debarcat la ieşirea din Arad spre Nădlac. Acesta a recunoscut că a fost la Sânnicolaul Mare, dar a negat că a intrat în secţia de votare specială, susţinând că „am fost cu lucrul. Lucrez la firma Leul . A fost ziua şefului şi a făcut şi el cinste”. Când i s-a spus că a fost fotografiat intrând în secţia din localitatea timişeană, acesta a spus râzând că „nu recunosc nimic”. Filmul întregii operaţiuni aici

PD-L misca alegatorii din Arad la Sannicolaul Mare

8 COMENTARII

  1. Nu inteleg care-i treaba cu Barnutiu, dar fabulatiile is la liber in Romania. As prefera sa discutam despre ce ce se intampla cu adevarat prin tara asta, ca de soparle e plin podul.

  2. Adica tot ce este in acest articol sunt doar vorbe? Probabil ca dragostea pentru PD-L este atat de mare incat naste orbire. Ca toti ciordesc cat si cum pot sunt de acord

  3. Nu sunt vorbe dar nu da numai intr-o parte pentru ca toate partidele fac asa ceva(uitate putin la vestul tarii cum a votat curios nu!!!,oare de ce?????) .Daca cineva risca sa voteze de doua ori sa manince sarmale cu prastia .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.