Prefectul de Timiş intervine la Jandarmerie pentru un voluntar PD-L, după ce...

Prefectul de Timiş intervine la Jandarmerie pentru un voluntar PD-L, după ce a luat masa cu staff-ul lui Băsescu

4
DISTRIBUIȚI

Liberalii timişeni au făcut public, sâmbătă seara, printr-un comunicat de presă faptul că în urma unui incident între doi voluntari – unul de la PNL şi altul de la PD-L, prefectul de Timiş Mircea Băcală s-a dus, împreună cu consilierul local democrat-liberal Ovidiu Ciuhandu, la sediul Jandarmeriei pentru a interveni în favoarea simpatizantului portocaliu .bacala ochelari

 „Prefectul, încercând să medieze situaţia,  nu a făcut altceva decât lobby, ca să nu îi spunem trafic de influenţă, pentru salvarea situaţiei în favoarea voluntarei PDL. La insistenţele celor doi demnitari, se ajunge în mod uimitor la următoarea decizie a Jandarmeriei: atât voluntarul PNL cât şi voluntara PDL au primit o amendă de 200 lei pentru tulburarea liniştii publice, făcând cu totul uitată încălcarea legii electorale şi faptul că un afiş electoral PNL a fost rupt şi aruncat pe jos.


Apreciem calitatea agendei telefonice a voluntarei PDL, care dusă fiind la sediul Jandarmeriei pentru încălcarea legii, a fost salvată graţie vitezei de reacţie a celor doi demnitari”, se arată în comunicatul biroului de presă al PNL Timiş.

Fostul consilier juridic al lui Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, actualul prefect Băcală a declarat pentru PRESSALERT.RO că a auzit de incident în timp ce  era împreună cu consilierul PD-L Ovidiu Ciuhandu”la masă, la Continental, cu tot staff-ul , cu cei care au venit astăzi, la Timişoara”. Hotelul Continental a fost cartierul general pentru echipa de campanie a lui Traian Băsescu. Mircea Băcală s-a declarat nemulţumit de faptul că „dacă Poliţia comunitară şi Jandarmeria îşi făceau treaba nu se ajungea aici” şi a anunţat pentru luni o conferinţă de presă.

4 COMENTARII

  1. Cred ca voluntara PDL este in fapt o fosta PNL-ista, frustrata de faptul ca si-a dat seama de „tzeapa” luata. Macar aia veniti de pe la tara, au promisiunea unui loc de casa dat moca de dom’ primar. Pe cand in Timisoara, Ovidiu Ciuhandu e doar consilier. Eventual daca o lua acasa.
    In alta ordine de idei, m-am siderat de cati tigani am vazut in zona mitigului si cat gunoi portocaliu era pe jos.

  2. Sa le fie rusine timisorenilor, ca dupa 20 de ani de la PROCLAMATIA de la TIMISOARA au reinviat spiritul lui CEAUSESCU. Incep sa cred ca si la REVOLUTIE cam tot asa a fost : au fost multi tigani prin piata, cum spuneti voi aici. Inca o data… ati dau cu mucii in fasole si ati aratat ca BANATU’i fruncea la prostii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.