Premieră mondială – PSD Timişoara restaurează iarba

Premieră mondială – PSD Timişoara restaurează iarba

3
DISTRIBUIȚI

PSD Timişoara a făcut, astăzi, un anunţ istoric – social democraţii vor restaura iarba şi frunzele.  Operaţiunea, în premieră mondială, va avea loc joi, la 12,30.  În comunicatul  semnat biroul de presă al PSD Timişoara se susţine că „voluntarii Colegiului IV din cadrul Partidului Social Democrat, filiala Timişoara, şi mai mulţi membri ai Organizaţiei de Tineret din PSD, pun umărul la restaurarea unui loc de joacă” şi „de asemenea, se va restaura spaţiul verde şi se vor face lucrări de salubrizare a zonei”. 

iarba inalt

Metodele prin care vor fi refăcute firele de iarbă sau frunzele îngălbenite vor reprimi culoarea de verde crud nu au fost făcute publice.  Reprezentanţii PSD au precizat că în cadrul operaţiunii „toate jocurile stricate din parc au fost luate, în locul acestora fiind aduse altele noi”.


Nu s-a precizat dacă este vorba de table, şah sau cărţi pentru păcălici.

3 COMENTARII

  1. Si maine, cand frunzele si iarba vor devenii caramizii, vor spune ca a fost un sabotaj, sau cine stie, se va spune s-a furat pe drum din clorofila.

  2. nu fii rautacios, bine ca ramane si ceva pozitiv dupa campania asta. daca ar face toate partidele ceva de genul asta cu efectivele lor de campanie – curat in parc, reparat locuri de joaca, etc n-ar fi rau deloc.

  3. noi mincam iarba eu undei agricultura ?grinaru europei ?orasenilor ce faceti votati base mincaiat ……a ca alceva nu are o sa traiti biiiiiine nu mincati iarba si frunze tot aducem de afara nu eeeeeeeeeeeeeccccccccccccccccooooooooooooooooo mincaiati p u l a lu base

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.