Stresaţi că Boc nu va putea inaugura centura Timişoarei, asfaltatorii portocalii lucrează...

Stresaţi că Boc nu va putea inaugura centura Timişoarei, asfaltatorii portocalii lucrează şi noaptea ca-n timpul lui Ceauşescu

5
DISTRIBUIȚI

Constructorii, care lucrează la centura Timişoarei, sunt disperaţi că nu vor termina lucrările până la 1 decembrie, termenul anunţat de Emil Boc pentru deschiderea oficială. Pentru că promisiunea electorală trebuie îndeplinită s-a trecut la măsuri extreme – se lucrează inclusiv noaptea. Vineri seara, deşi era trecut de ora 23, muncitorii asfaltau de zor la intersecţia centurii cu drumul spre Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”.

centura 5

Muncitorii care lucrau la sensul giratoriu ştiau care este obiectivul „trebuie să terminăm până de 1 decembrie că vine Boc să inaugureze”. Singura problemă a asfaltatorilor portocalii – vremea „care, dacă se strică, ne-a bătut Dumnezeu”.


Oricum, după inaugurare, muncitorii ştiu că mai au de lucru pentru a finaliza cu adevărat lucrările.

centura 2

centura 4

De asemenea, pe DN6, muncitorii de la Confort lucrau de zor la finalizarea şoselei Timişoara – Lugoj, începută acum mai bine de opt ani.

centura 1

Inaugurarea este aidoma celor din timpul lui Ceauşescu deoarece lucrările vor fi finalizate cu adevărat de abia în 2010, după cum au recunoscut reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, condusă de veşnicul Ioan Maliţa.

5 COMENTARII

  1. sincer eu nu tin nici cu base dar nici cu prostanacu ala, dar vad ca tu cel putin il tot denigrezi pe base..crezi ca celalat e oare cu ceva mai bun decat el?

  2. Nu-l denigrez.Vin cu fapte concrete sau imi spun parerea despre ce se intampla. Nu cred ca trebuie sa mai traim intr-o tara in care toata lumea trebuie sa-l iubeasca pe conducator, indiferent de numele sau.Pentru acest moment, cel putin, cred ca Geoana este mai bun decat Basescu. Macar pentru faptul ca nu este un ins atat de conflictual. In plus, pana acum, nu l-am vazut pe Geoana incalcand prima regula a democratiei- minoritatea se supune majoritatii.De acest lucru sunt convins, dar si de faptul ca fiecare dintre ei are in spate grupuri de interese.Politica inseamna interese din Romania pana in SUA sau Congo.

  3. Daca s-ar lucra la toate in Romania ca si pe vremea lu’ raposatu’, am fi departe…Este intr-adevar foarte greu sa tii orice in mana daca nu e bere dupa 15:30h, romanii au aceasta caracteristica unica in lume de a fi programati (s-ar parea ca electronic, atat de precis) sa lucreze doar primele 8 ore de lumina din zi, iar daca lumina e prea puternica sau se innoreaza putin , mecanismul minune ii scurtcircuiteaza si raman in stand-by sub oaresce frunzis. Imaginati-va cat timp le ia celor care fac autostrada Transilvania sau mai aproape, centura Timisoarei, sa curete utilajele in fiecare seara si sa le puna bine , sa nu se fure pana dimineata ( deh…traim in Romania! ), si mai apoi sa le repuna in functiune. Pacat ca doar inainte de alegeri vine cate unul si accelereaza lucrurile, cand de fapt asta ar trebui sa fie ritmul normal, mersul firesc al unei tari care se vrea civilizata, respectata, locuibila…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.