Ieri pe scenă lângă Băsescu, azi în cătuşe pentru fraude în Germania...

Ieri pe scenă lângă Băsescu, azi în cătuşe pentru fraude în Germania UPDATE Stancu, arestat pentru 5 zile de Curtea de Apel Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

Preşedinte al Centrului Romilor Creştini din Banat şi membru al Comisiei mixte de dialog social din judeţul Timiş, Rudolf Stancu a fost reţinut, astăzi, de poliţiştii timişoreni. Aceştia au acţionat după ce au primit un mandat european de arestare preventivă pe numele acestuia emis de autorităţile germane în care este acuzat de fraude. Stancu este un personaj celebru după ce împreună cu mai mulţi ţigani s-a legat cu lanţurile în Primăria Timişoara, după ce municipalitatea a decis demolarea unei vile ridicate ilegal.

Ultima apariţie publică a lui Rudolf Stancu a fost, înainte de primul tur de alegeri, la mitingul organizat în Parcul rozelor din Timişoara pentru susţinerea lui Traian Băsescu. Spre surprinderea tuturor, Stancu a apărut pe scenă alături de preşedintele României, de Elena Udrea, Constantin Ostraficiuc şi alţi lideri locali şi centrali ai PD-L. Accesul pe scenă a fost unul extrem de strict. Rudolf Stancu a fost surpins în mai multe fotografii de PRESSALERT.ro stând pe tot parcursul mitingului alături de Tiberiu Lelescu şi aplaudând discursurile vorbitorilor.

rudolf stancu pdl

 Contactat telefonic, Lelescu a susţinut astăzi că ” nu-l cunosc pe acel domn.


Nu ştiu ce e cu el pe scenă”. Întrebată dacă Rudolf Stancu este membru al PD-L sau simpatizant şi cum a ajuns pe scenă alături de Traian Băssescu, purtătoarea de cuvânt a PD-L Timiş, Oana Gaita a declarat pentru PRESSALERT.ro că „nu ştiu să-ţi răspund. O fi simpatizant. Nu cunosc subiectul”. O posibilă explicaţie ar fi faptul că Stancu este un membru activ în bisericile cultelor neoprotestante din Timişoara, ca şi mulţi dintre liderii democrat-liberali.

UPDATE Rudolf Stancu a fost prezentat, astăzi, în faţa Curţii de Apel Timişoara, care a decis arestarea preventivă pe 5 zile. Instanţa aşteaptă să i se comunice mandatul de arestare european cu toate detaliile, următorul termen de judecată fiind stabilit pentru vineri. În timpul audierilor, Rudolf Stancu s-a declarat de acord să fie transferat în Germania pentru lămurirea acuzaţiilor care i se aduc.

1 COMENTARIU

  1. Io cred ca s-a lasat arestat. Ca in ultima perioada, astia ca si el patesc alte chestii mai urate. De care chiar si Piratu’ nu prea mai poate sa-i scape.
    Pai si cu Bercea Mondialu’ nu s-o intalnit Baselu? Manelist la manelist trage.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.