Anca Alexandrescu, umbra lui Năstase deasupra PSD

Anca Alexandrescu, umbra lui Năstase deasupra PSD

3
DISTRIBUIȚI

În ultimele zile, când deschid televizorul, dau peste o duduie extrem de înţepată care face ce face şi înjură la Mircea Geoană. Agresivitatea madamei, pe care am aflat că o cheamă Anca Alexandrescu, are şi o explicaţie – este fosta consilieră a lui Adrian Năstase. Adică om de incredere şi sfătuitor de taină în vremurile în care călcatul pe gâtul jurnaliştilor era sport naţional, iar şmenurile de partid erau mai presus de orice. Cuvintele şuierate din vârful buzelor şi privirea superioară ale brunetei mi-au adus aminte de aroganţa, devenită marcă înregistrată pentru guvernului Năstase.

alexandrescu si nastase

 Acum, din postura de „consilier independent”, Anca Alexandrescu şi-a luat în serios rolul de berbece care trebuie să spargă poarta echipei condusă de pierzătorul alegerilor prezidenţiale.


Aceasta îi cere lui Geoană chiar şi demisia din fruntea partidului. Spre bucuria lui Ion Iliescu şi Adrian Năstase , care zâmbesc pe la colţuri şi traforează la piciorele scaunului de preşedinte PSD. Plus Sorin Oprescu, care tot pregăteşte pastile pentru durerile de cap ale pesediştilor. 

Dacă democraţia va fi coborâtă în partid de pe tancurile comando-urilor lui Năstase, aştept cu interes clipa când românii vor avea de ales doar între doi tătuci.

3 COMENTARII

  1. Am o nedumerire: cum o cheama pe doamna? Alexandrescu, Constantinescu….? Si cine e…Geaonă? Vreau sa ma abonez, dar intai sa ma lamuresc ca m-ai pierdut!

  2. Cruda, dar realista :)) madam e Alexandrescu, iar Geaona este clona lui Geoana, dar mai inspirata :)). Viteza e de vina. Multam de atentionare

  3. Acum ies la inaintare „bichonii” care latra subtirel. Dupa anul nou ies din cusca si cainii ai mari. Acum se face verificarea gleznutelor si a mansetelor. Iar pentru asta nu se iese cu artileria grea.
    Oricum, o dai la intors, rau va fi pentru noi. Ei tot la caldurica vor sta.
    Iar aceasta „donsorica” va rontai un post caldut daca sefu’ Nastase iese invingator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.