19 secunde pentru liniştea lui Geoană

19 secunde pentru liniştea lui Geoană

4
DISTRIBUIȚI

Game over  end of  story pentru Mircea Geoană. Apariţia casetei în care primeşte teancul de euro i-a rezolvat toate grijile care-l bântuiau pe cel care  încă este liderul PSD. S-a închis problema câştigătorului din turul 3 sau turul 4. Românii vor avea de ales între două filmuleţe – Băsescu plesnindu-l pe copil şi Geoană încasând taxa de naş de partid. Din această secundă, pentru omul simplu, Geoană a intrat definit în galeria Vanghelie, Mitrea sau Adrian Năstase.


A celor cu ştampila şpăgar. 

geoana mana

Chiar dacă Geoană va veni cu o sută de chitanţe că banii au fost înregistraţi la caseria partidului. Gestul de a lua banii ca şef de partid, nu ca trezorier, face parte, alături de vizita nocturnă la Vântu, din categoria gesturilor de autoîngropare ale lui Geoană.  Care a scăpat şi de grija alegerilor PSD din 2012. Pentru că unul ca Năstase, Mazăre sau Oprişan nu pot accepta să fie conduşi de-un prostănac, care nu ştie nici măcar să ia şpagă fără să fie prins.

4 COMENTARII

  1. Buna poza. Cred ca banii erau pentru o cafea Segafredo. Mai bine-si cumpara un expresor Dolce Gusto (ala cu Laga, Laga sex machine). Ca prea semana vocea din inregistrare cu Ana Birchall (stelutza por…, pardon stelutza PSD).
    Ce-i aia 5000 de EUROI pentru un loc eligibil. Pai banii astia erau pentru avansul avansurilor. Pai un loc eligibil la Consiliul local la noi la Mehala costa mai mult.
    Daca Geoana s-a vandut asa ieftin, noua mahalentilor nu ne mai trebuie. Pai, sa-ti pui onoarea jos pentru o suma de nimic. Nici macar doua geamuri de termopan s-o usa mai acatarii nu cumperi de banii astia.
    Pai, nea Gionel asa vrei tu sa faci bani de casa pentru mama soacra? Ia repeta tu clasa, dute-n reciclare la nea Nastase Bombonel si dupa aceea sa candidezi din nou la sefia PSD sector 5 contra lu’ Vanghele care este.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.