Deputatul PD-L Ciobanu: „Câştigarea unui vot nu se mai face cu un...

Deputatul PD-L Ciobanu: „Câştigarea unui vot nu se mai face cu un pachet pentru că omul face ce vrea în cabina de vot”

5
DISTRIBUIȚI

PD-L şi PSD au declanşat, în Timiş, un război pe viaţă şi pe moarte pe tema fraudelor de la al doilea tur de scrutin al prezidenţialelor. Tonul l-a dat deputatul PD-L de Deta, Gheorghe Ciobanu, într-o conferinţă de presă convocată în ultimul moment. Ciobanu a fost un apropiat al PSD, şef al vămilor din vestul ţării, iar numele său a apărut în interceptările făcute de SRI în dosarul contrabandei cu ţigări de pe Clisura Dunării. Acesta a acuzat faptul că „PSD a crescut nivelul de trai al locuitorilor din colegiul Deta, în fiecare casă fiind dată câte o pungă cu zahăr, ulei. Au fost două TIR-uri încărcate cu mâncare, care au fost împărţite cu microbuze şi distribuite de PSD în tot colegiul”.

gheorghe ciobanu portocaliu limba scoasa pressalert

Întrebat dacă există dovezi pentru acuzaţii, Ciobanu a susţinut că „noi nu ne-am legat de aceste probleme. Câştigarea unui vot nu se mai face cu un pachet pentru că omul face ce vrea în cabina de vot. Oricum, acţiunea PSD nu a avut mare succes. Astfel de pachete au dus la un câştig de doar 2-4 procente din estimarea mea, dar voi face o analiză”. Deputatul PD-L a adus ca dovadă a metodelor PSD de fraudare …ghidul antifraudă al social-democraţilor de la europarlamentare pe motiv că „de fapt ei au explicat metodele prin care au furat, suveica, cămaşa albastră şi toate care le ştiţi”. S-a cerut demisia directorului liceului din Deta pe motiv că „la toate clasele a XII a, elevii au fost ameninţaţi că, dacă votează  cu Traian Băsescu, nu vor lua bacalaureatul”. Ciobanu l-a acuzat pe „primarul Gheorghe” al Timişoarei că „este un morman de nesimţire şi minciună” , în timp ce consilierul local PD-L Ovidiu Ciuhandu a condamnat”lipsa de bun simţ şi educaţie politică a pesediştilor care trebuie să-şi recunoască înfrângerea.


Vor să distrugă stabilitatea care mai există în România”.

În replică, pesediştii timişoreni au prezentat,tot astăzi, „mai multe probe care indică o fraudare masivă a alegerilor şi în Timiş”. Demersul a fost motivat prin „obligaţia pe care o avem faţă de cei peste cinci milioane de alegători ai lui Mircea Geoană”. Vicepreşedintele PSD Timişoara, Radu Ţoancă a prezentat declaraţia lui Ion Tătaru din Giarmata, localitate „unde PD-L a câştigat 71% din voturi”.  În declaraţia sa,  Tătaru susţine că, duminică, cei doi fii ai săi au apărut pe listele electorale că au votat, deşi unul este în Germania şi celălalt locuieşte în altă localitate. De asemenea, Maria Schmidt din Timişoara apare că a votat la secţia 132, deşi este plecată de mult în Canada. De asemenea, o altă timişoreancă, Elena Popa, apare că a fost la secţia 106 şi şi-a ales preşedintele, deşi femeia este paralizată în pat. „La secţia 76 am descoperit că preşedinte a fost Elena Samoilă pe care PD-L a propus-o pentru funcţia de inspector general adjunct la Inspectoratul şcolar. Este una din cele numite de prefectul de Timiş ca preşedinte de secţie. În urma verificărilor de până acum a listelor din secţiile speciale, am descoperit 266 de coduri numerice personale false. În Timiş există aproximativ o mie de voturi suspecte”, a susţinut Ţoancă.

5 COMENTARII

  1. Numai o mie de voturi falsificate? pai atunci, dl. Ghita Ciobanu ar trebui sa-si dea demisia pentru ca nu a indeplinit planul la furat dictat de la centru. Pai, daca ar fi furat doar o mie de voturi in judetul Timis, atunci la nivel national s-ar fi furat doar 40 de voturi astfel ca Traienica ar fi pierdut cu scces.
    Io personal, cred ca s-a furat cam 15.000 de voturi in fiecare judet. Asta inseamna cam 600.000 de voturi, aprioximtaiv 6%.

  2. cata nesimtire pate avea acest cioban de Ciobanu????? Demisea lu Jinaru o vrea??? acest om care niciodata nu a adus macar vorba de PD-L PSD in scoala?? sunt eleva in clasa a XII a si va spun ca niciodata nu ne-a amenintat.. cat de josnic poti sa fi Ciobanule??? Dar cad treci pe la Denta si vezi benzinariile alea parasite te trec niste fiori si amintiri din vremurile tale bune???????

  3. Ghita…. Ai imbatrinit si tot nu ai inteles nimic….Ai trecut de la PSD la PDL, i-ai vopsit si pe amicul tau EMIL CRACIUNOIU….Sti cum se spune, lupu’si schimba paru’ dar naravu ba….Si nu ma refer la LUPU de la shop …sau JUJU, sau OMER….Sti cum e, un om care nu are demnitate e de compatimit….Si la tine cuvintul DEMNITATE nu are nici un sens ….

    (stimati moderatori…sunt sigur ca veti sterge acest mesaj….nu e nimic, faceti-o, doar pentru asta sunteti platiti….) datorita unor oameni oportunisiti si fripturisti meschini a a ajuns tara aceasta in situatia janlnica in care este in acest moment..Voi, probabil nu intelegeti nimic….dar va sosi vremea in care veti intelege…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.