EXCLUSIV Camerele de supraveghere nu au surprins momentul jafului de la BRD

EXCLUSIV Camerele de supraveghere nu au surprins momentul jafului de la BRD

1
DISTRIBUIȚI

Ancheta în dosarul atacului armat asupra agenţiei BRD de pe strada Cugir din Timişoara a dus la prima surpriză de proporţii. După ce au reuşit să decripteze imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interiorul şi exteriorul băncii, poliţiştii au constatat că nu există nici măcar un cadru cu momentul jafului.  

camera supraveghere 1

Surse bine informate din rândul anchetatorilor susţin că de pe înregistrări lipsesc mai multe zeci de minute dinainte de momentul atacului asupra BRD.


La această oră, investigatorii mai fac o încercare în decriptarea imaginilor cu ajutorul serviciilor speciale, în speranţa că vor găsi imaginile lipsă.  Şansele sunt, însă, minime. Imaginile le-ar fi putut oferi poliţiştilor informaţii preşioase atât despre tâlhari, cât şi despre ce s-a întâmplat în zona băncii înainte şi după atac. În aceste condiţii, investigatorii iau în calcul existenţa unor complici din interiorul sistemului. Cei doi tâlhari nu aveau cagule în momentul asaltului asupra sediului băncii , preferând să-şi acopere feţele cu glugile gecilor cu care erau îmbracaţi. După ce l-au lovit în cap pe paznicul de la intrare cu un pistol, care nu pare a fi unul real conform primelor indicii, atacatorii i-au cerut casieriţei să le dea banii. Aceasta a introdus din prima codul corect de la seif  şi le-a dat 73.500 de lei, cu care tâlharii au dispărut pe străduţele din apropiere. La această oră, ancheta este în plină desfăşurare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.