EXCLUSIV Să furaţi bine – alegători născuţi în ziua şi luna 62...

EXCLUSIV Să furaţi bine – alegători născuţi în ziua şi luna 62 sau în anul 1998

25
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-351315214">

Listele electorale din judeţul Timiş ascund surprize nebănuite. Astfel, la secţia specială 219 din Timişoara a votat şi semnat Orbulescu Petrişor, născut conform codului numeric personal în 1998 şi care ar locui în „Mehedinţi, str.Bahna,nr.38”. O bucureşteancă cu domiciliul în „sectorul 1,N.Racota”, votantă la aceiaşi secţie specială, este născută în anul 1973, ziua 62, luna 62.

tabel 1

 

 În secţia 218 din Timişoara a votat Pîrjol Elena, din satul Gârbovăţu de Jos, judeţul Mehedinţi, care, conform CNP, este născută în 06 aprilie 1997.

imag 1

imag 3

imag 2

25 COMENTARII

  1. Toata lumea stie ca AU FRAUDAT, ca au castigat prin furt! Si totusi nu se poate face nimic? Se pare ca peste tot sunt numai PDL-isti, in toate posturile cheie, ce speranta sa mai avem ca va invinge dreptatea?
    Toata lumea pe care o cunosc considera ca si Curtea Constitutionala e PDL-ista. Nu cred ca ar risca portocalii sa piarda chiar acum!
    Nu exista nici o cale internationala sa ne scape daca national suntem sub asuprire portocalie????

  2. aaa…am si eu o intrebare…cum dovedeste chestia asta ca cei care au furat sunt de la pld si nu de la psd…asta ca sa vezi ce „obiectivi” sunt unii

  3. Si mie mi se pare suspect ,din 20 de cunostinte doar 2 au zis ca voteaza cu Basescu,ca sa aflu ca procentul a fost indvers 60/40.Si acum pe unde merg toti il injura pe Basescu.Sau le e rusine sa recunoasca ca au votat pe Basescu sau este o mare frauda

  4. @Gioana – Eu nu am spus ca s-a furat pentru PD-L sau PSD
    @Cetateanul turmentat – Grav este ca au votat fantome cu CNP-uri inexistente

  5. „EXCLUSIV Să furaţi bine”…asta e titlul articolului nu?, adica o ironie la „sa traiti bine” zisa de base…deci la el te referi ca a furat…chiar daca dupa cum spuneam nu ai de unde stii pe cine au votat acele persoane

  6. Erori de redactare nu prea pot fi decat daca sa zicem ca valorile ar fi fost apropiate…sa zicem ca in loc de luna 12 pui 62…. dar 1 nu se apropie ca si cifra de 6 ca sa poti gresi. si in plus de asta nu se pot gresi consecutiv si luna si ziua…gresesti o cifra nu mai multe la rand.

  7. Dragilor, hotia se cam vede cu ochiul liber, desi, sunt totusi 5 mil. de-o parte 5 mil. de alta… Nu l-am iubit nici pe Gioana prea tare, dar, mi-am zis: Decat sa-l mai vad „p-asta” cum hahaie chioras la o tara de oameni flamanzi… mai bine hai sa mai vedem inca-o data ce face PSD-ul! Si, ca mine au spus inca multi amici de-ai mei… DE ACEEA MI SE PARE CIUDAT : Cum de-au iesit asa? fifty fify? Dar, daca ma gandesc bine, la cati bugetari plang ca li sau oprit doua luni bani din salarii, cred ca PD a platit pe multi si la greu… Intrebarea este CARE JUDECATOR ISI VA PUNE PIELEA LA SARAMURA CA SA DECLAME FRAUDA? Nu cred ca se va intampla nimic! Cu „asta” ramanem inca 5, 10…n-spe ani…. vai… vai

  8. mafia portocalie ne-a furat si confiscat propria tara.ei traiesc „bine” au aruncat cu bani garla in campania electorala iar pentru salarii si pensii nu se gasesc bani.cu basescu presedinte inca cinci ani vom ajunge la sapa de lemn .

  9. http://catavencu.ro/tocmai_ati_pierdut_380_milioane_ron-11690.html

    Si uite ce frumos fraudeaza alegerile PSD-ul de ani buni…nu conteaza ca-s locale, (euro)parlamentare, prezidentiale sau ce-o fi
    In 2004 desi votasem cu Basescu la sectia respectiva au fost trecute toate voturile la Nastase, doar cand am urlat ca atunci votul meu unde e …..au mai schimbat un pic procentele.
    Hai sa fim seriosi… au fost observatori in fiecare sectie de votare… pe de-o parte unu de la PDL si inca vreo 5 de la partidele din coalitie. Cum putea sa fure ala singur?

  10. Rusine in Mehedinti la Combinatul de prelucrare a lemnului cei 400 de angajati au fost fortati sa voteze cu basescu ba chiar au fost dusi cu masina la Simian ,orsova si altele

  11. Foarte interesanta optiunea aliantei anti Basescu de a demonstra (cu documente) ca s-au fraudat alegerile. Dar cine poate sa ne spuna ca documentele trimise la curtea constitutionala nu provin de la fraudarile PSD?

  12. Prieteni, va place incertitudinea. Foarte bine. Dar faptul ca sa dus veste in patru zari despre romani ca sunt HOTI, PUTUROSI,….., va place? Atitudinea celor care fac presa cu f. multa incertitudine cum poate fi catalogata?

  13. „Furat – nefurat… intrebarea este pe cine!…Pot fi si erori de tehnoredactare.”

    De opoziţie. Cum să fure puterea. Io zic că nici n-au cum. Opoziţia fură întotdeauna; mai puţin când a fost Băse în opoziţie şi a câştigat la 50000 de voturi, cu pesediştii întinşi pe mese.

  14. ce se intampla cu romanii? jumatate din Romania sustin un dictator iar cealalta un comunist.spuneti fratilor in care perioada s-a trait mai bine,acum cu Basescu ca iti controleaza fiecare cuvant sau miscare de genul „cine nu-i cu noi sa-i nimicim” sau „daca nu vor ii obligam” sau cu Geoana care ziceti ca e comunist, desi si pdl e plin de comunisti,dar care are totusi respect pentru tine ca roman nu ranjete ca ceilalti.Eu un simplu cetatean al Romaniei ma ingrozesc cand vad cum toti tiganii il sustin pe dictator ca este pe genul lor si cand stiu din surse sigure cum au votat autocare pline de romani din tara plecati in „excursii in Europa” cu Basescu ca el ne-a dat prilejul de a vedea strainatatea.Eu unul aleg sa fiu cu acesti „comunisti” cum voi le ziceti dar sa am demnitate si respect si chiar daca imi va fi greu 4-5 luni sa stiu ca apoi imi va fi bine decat sa fiu nevoit sa plec din tara ca ne mananca tiganii.Stiu modul lor de gandire: te-am votat faci cum iti spun.Suntem mintiti pe fata si noi nu vedem nu auzim.Cum se stia la ora 17 ca Base a castigat? ei stiau ce a facut fiecare in cabina? sa fim seriosi domnilor! ei stiau cati oameni au trimis in diaspora si cati tigani sunt in Spania!

  15. De ce nu se verifica voturile de la sectiile speciale si la cele din strainatate? Frauda, daca exista, nu e la voturile nule, ci la cele exprimate in sectiile speciale si din strainatate.
    Procedura mi se pare incredibil de simpla. Cu un singur buletin, o persoana poate vota, practic, de „n” ori in sectiile speciale. Atunci cand se constata – daca se constata – votul multiplu … stupoare, persoana respectiva si-a pierdut buletinul acum un an, si cu acel buletin s-a votat! Cine a votat? Prinde orbul, scoate-i ochii…
    Cand vom sti toate toate CNP-urile multiple si/sau inexistente?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.