Fericirea şi supărarea lui Ion Iliescu

Fericirea şi supărarea lui Ion Iliescu

3
DISTRIBUIȚI

Comunist, neocomunist, kaghebist, Ion Iliescu are instinct bun. Nu degeaba i-a spus „prostănac” lui Mircea Geoană. Ca unul trecut prin cuptoarele politicii, Iliescu a aşteptat cu răbdare confirmarea. Care a venit când toată lumea se aştepta mai puţin. În timp ce Traian Băsescu şi-a construit campania pe războiul cu mogulii şi sprijinul acestora pentru Geoană, trebuie să fii cel puţin prostănac să faci vizite la miezul nopţii în bârlogul lui Vântu. Să nu intuieşti capcana atât de simplă înseamnă că-ţi lipseşte instinctul de politician adevărat.  Mogulul şi-a urmărit obiectivele sale.


Care n-au legătură cu nici un partid, nici cu statul, ci cu banii.  Aştept cu interes conferinţa de presă promisă pentru astăzi de Vântu. Cu tot cu dezvăluiri. Aşa cum s-au întors rezultatele INSOMAR-ului, aşa se va întoarce şi povestea lui Vântu. Dar şi discursul lui Băsescu despre moguli.

ion iliescu zambitor

Un singur lucru nu se va schimba – fericirea lui Ion Iliescu când îl va vedea pe Geoană debarcat din fruntea PSD. Singura supărare a lui Iliescu? Că există un politician în România mai tare decât el. Unul care a păcălit poporul nu cu zâmbetul , ci cu palma.

3 COMENTARII

  1. asa peste noapte sa schimbat reultatele INSOMAR-ului?hai sa fim seriosi akm.k aici nu miroase a bine.De la basescu t poti astepta la orice.TRAIM IN ROMANIA SI NE PIERDEM TIMPU DEGEABA MERGAND LA VOT,k base stia de la 8.45 k el ii invingator,de unde?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.