Şoferii expozanţi şi prietenii lor

Şoferii expozanţi şi prietenii lor

5
DISTRIBUIȚI

Dacă mergi cu maşina la mol trebuie să te aştepţi la întâniri de gradul zero . O specie în fauna şoferilor de mol este cea a exponzanţilor. Care ,dacă nu-şi înfig limuzinele în buza intrării să le vadă tot poporul, nu dorm bine noaptea.  Ba mai au şi câte-un coşmar – că le-au picat brizbrizurile de aur sau că râde gaşca de ei că se plimbă cu Loganul. Posesorii de gip sunt specialişti în aroganţe.


Şi-au inventat parcările cu dedicaţie – scuarurile  pentru pietoni. Le-au ocupat cu monştrii 4×4 şi le-au botezat „parcări de gipuri”.  Trăgătorii de volan care au mai multă nesimţire decât creier sunt cei mai periculoşi. Te trezeşti că-şi lasă maşina în curbă sau pe mijlocul drumului. Nu-i interesează că blochează pe toată lumea. Şi nici că la o aruncătură de băţ mai încolo sunt locuri de parcare liberă. Dreptatea lor încearcă să ţi-o explice cu puterea muşchiului chinuit în sala de forţă.

parcare cu nesimtire01

5 COMENTARII

  1. Asta sigur nu-i mahaleant. E o „vinitura” ce-si lua gipan in „lising” sa „moara dusmanii da ciuda”.
    Dragos, trebuia sa-i stergi numaru’. Ca maine se lauda la pitzi ca a aparut la gazeta.

  2. adevarul e ca sunt multi prosti in tara asta. si multi la volan. cu cat vor sa para mai smecheri pe gipanele lor, cu atat mai mult iti dai seama de precaritatea creierului pe care il poseda. evident, tupeul e mare. mare cat caroseria masinii in care s-au urcat. dar toate astea se intampla intr-o tara in care acestor derbedei li se permite sa faca ceea ce fac. pentru ca legile sunt slabe. si prost aplicate. parerea mea e ca jumatate dintre soferii din romania ar trebui sa ramana fara carnet de conducere. pentru ca sfideaza tot in jurul lor, cand sunt la volan. ma refer aici mai ales la „hectarele” de asa-zisi soferi mare si-au luat carnetul pe spaga. obicei vechi la noi. dar nu numai ei ar trebui sa ramana fara carnet. ci si aceia care au impresia ca si-au cumparat sosea si merg cum vor muschii lor, fac manevre periculoase, punand in pericol viata multor oameni nevinovati. pana cand nu vom avea legi adevarate, dure, pe soselele de la noi gibonii la volan isi vor face de cap…

  3. ai pozat ultimul jep din parcare. sau nu ai avut curaj sa pozezi jegul,pardon jepul lui stefan irinel sau alti smardoi.
    Dragos stiam ca ai ceva cohones!! Le-ai pierdut ???

  4. justitiarului….imaginea a primit-o dragos de la mine…..am o placere nebuna de a fotografia masini in felul asta…..vorba cuiva „pozeaza ca numai asta sti sa faci” el fiind un priceput la restul lucrurilor pe banii colectati de la noi cei care vrem nu vrem trebuie sa-i credem ca au cele mai bune intentii …..dar asta e o alta poveste…..

  5. Dragos…poza nici macar nu e facuta la MALL…Piclisan…iar l-ai indus in eroare pe Bota? hai sa facem un top al nesimtirii in trafic…promit sa trimit dovezi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.