Să vă distraţi foarte bine!

Să vă distraţi foarte bine!

6
DISTRIBUIȚI

Traian Băsescu şi-a schimbat pe şestache mesajul pentru popor. După ce la primul mandat a venit cu mesajul direct „Să trăiţi bine!”, după reînscăunare a trecut la subliminalul „Să vă distraţi foarte bine!”. Aproape a lăcrimat primul marinar al ţării când i-a fost validat al doilea mandat. Analiştii imediat au interpretat că preşedintele era emoţionat. Aiurea, Băsescu şi emoţiile. Lacrima era de la cât de mult se chinuia să nu râdă în hohote când a dat pe gură vorbele „voi fi un preşedinte mai bun, un preşedinte al tuturor românilor”.  Mai bun la făcut mişto de popor. Să ţipi că vrei guvern cu largă susţinere pentru criza din ţară şi să-l propui pe Emil Boc, care este exclus din start de PNL şi PSD, nu este decât o şmecherie  ieftină.


Dar ce contează? Fanii lui Băse sunt fericiţi „ai văzut ce tare e? Face ce vrea el, el e jupânul”.  Aritmetică trădării îi asigură lui Boc trecerea guvernului. Poporului nu-i rămâne decât să se distreze copios în faţa televizorului la vânătoarea de comunişti şi moguli. În fiecare seară vor putea, la fel ca şi preşedintele, să râdă cu lacrimi. Chiar dacă lacrimile vor fi de la stomacul care ghiorţăie de foame. Bine-nţeles că primul ministru va avea grijă de popor. Îi va da carne multă . După cum se poate vedea şi în fotografie. 

emil boc deget mijloc 1

6 COMENTARII

 1. Şi dacă ramuri bat în geam

  Şi iese iarăşi Chioru’

  Eu emigrez la Amsterdam

  Căci s-a tâmpit POPORU’

  La cârma bietei noastre ţări

  Se află un golan

  Cu-apucături şi cu purtări

  De mare beţivan.

  Şi dacă aţi ieşit la vot,

  Căci voi sunteţi ,,Poporu’ ’’

  Văd că sunteţi miopi de tot

  Căci l-aţi ales pe Chioru’.

  Vă doresc sărbatori sau sărbăutori fericite, după putinţa fiecăruia.
  Baboo
  http://www.mesterucasei.com

 2. Domne’ cred ca Gadea si Ciutacu au pulsul crescut.Si uite asa s-au mai dus citeva zile din viata lor.Eu cred ca Basescu asa ii curata.Azi pe Boc , maine mai face ceva sa-i streseze pe baietii astia doi.
  Ei se gandesc la 5 ani cu Basescu ! Hahaha..Mai baieti,dar dupa mandatul de 5 ani,Basescu are toate sansele sa fie 4 ani dupa aia prim ministru.Pai il vedeti voi pe Geoana sau altul din PSD presedinte peste 5 ani atit timp cit va fi guzganul,vanghelie,nastase prin preajma?Cine va fi presedinte? Nu zimbiti ! Sunt toate sansele sa fie Emil Boc.Criza in 5 ani va trece,se vor mai face autostrazi,mai vin bani de la UE si disapora,se va redresa economia cir de cit ,iar mogulii vor fi tot aceeasi si mai urati de oameni.Plus ca va fi sprijinit de Basescu.

 3. Mah baiatule tu crezi ce scrii…? Daca si restu de 5 mil votanti pro base sunt ca tine, m-am lamurit. O sa se aleaga prafu de tara asta si tu visezi bani de la UE, ca aia au tiparnita de bani sub perna si ne dau noua sa trecem de criza. Vai doamne ce naiv mai esti.

 4. ati vazut ca boc, in timpul campaniei era mereu imbract in violet? ba camasa, ba cravata etc. pana si basescu aparea in ceva toale violete.
  ia uite ce am gasit pe net despre culoarea asta.

  Violetul este o culoare a masurii, constituita din rosu si albastru in proportii identice, din luciditate si actiune cugetata, echilibru intre pamant si cer, simturi si spirit, patima si intelepciune.

  Pe orizontul cercului vital, violetul se situeaza la opusul verdelui. De aceea, violetul semnifica nu trecerea, primavara, de la moarte la viata, adica evolutia, ci trecerea autumnala de la viata la moarte, involutia. Astfel, violetul ar fi, intr-un fel, cealalta fata a verdelui si legat ca si acesta de simbolismul gurii. Violetul semnifica gura care inchide si stinge lumina, in timp ce verdele este gura care varsa si reaprinde lumina. In consecinta, violetul este culoarea tainei, a misterului. In spatele violetului se va savarsii nevazutul mister al reincarnarii sau cel putin, al transformarii.

  Pe monumentele simbolice ale Evului Mediu, Iisus Hristos poarta un vesmant violet in timpul patimilor, adica atunci cand si-a asumat deplin incarnarea, cand, in momentul implinirii sacrificiului, uneste total in el Omul, fiu al pamantului, pe care il va rascumpara cu Duhul ceresc, nemuritor, in care se va intoarce.

  Violetul este de asemenea culoarea ascultarii, a supunerii, ceea ce nu contrazice asocierea ei cu patimile lui Hristos. Exista obiceiul de a lega de gatul copiilor o piatra de culoare violet, nu numai pentru ai apara de boala, dar si pentru ai face ascultatori si cuminti. Violetul este de asemenea, o culoare linistitoare in care ardoarea rosului se indulceste. In sensul acesta trebuie inteles vesmantul violet al episcopului. Aceasta culoare este emblema masurii, a cumpatarii.

  Extremul Orient, interpreteaza aceasta trecere de la rosu la violet intr-un cu totul alt sens, pur carnal, care inseamna si trecerea de la activ la pasiv. In cadrul tantrismului, fuziunile amoroase rituale se realizeaza intr-o incapere scaldata intr-o lumina violet, caci lumina violeta stimuleaza glandele sexuale ale femeii, pe cand cea rosie le stimuleaza pe ale barbatului.

 5. @ „@Park123”: BINEINTELES ca vor continua sa ne sprijine, si nu numai FMI, ci si multe alte organisme internationale, pt a minimiza riscurile.
  Doar nu crezi ca – la ce exemple de „romanism” vad ei zilnic pe strazi la ei – le-o fi dor sa le mai vina vreo 10 – 15 mil la fel ca aia? (CE garantie au ca nu-s toti „croiti pe acelasi calapod”?) Bineinteles ca vor considera preferabil sa „ne tina” aici in tara pe cat mai multi, banii pe care ni-i dau asa cum o fac acum, pe langa faptul ca sunt doar dati cu imprumut, mai si sunt mai putini decat pagubele pe care se asteapta sa le aiba in cazul unei „invazii pasnice dar masive” a Occidentului de catre romanii hamesiti (civili neorganizati, dar multi si „impinsi” cu inversunare de foame).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.