Autorităţile raportează deszăpeziri măreţe ca-n timpul comunismului, iar şoferii se chinuie pe...

Autorităţile raportează deszăpeziri măreţe ca-n timpul comunismului, iar şoferii se chinuie pe şoselele derdeluş

0
DISTRIBUIȚI

Câţiva centimentri de zăpadă au fost de ajuns să dea peste cap traficul de pe şoselele din Timişoara, dar şi pe cele din judeţ. Deşi a Timisoara zapada 011nins toată noaptea, de dimineaţă, stratul de zăpadă, pe multe din arterele importante ale oraşului de pe malurile Begăi, era neatins. Şoferii au trebuit să se descurce cum au putut, mai ales că sunt zone, cum ar fi strada mareşal Alexandru Averescu, unde primăria nu a scos de pe carosabil obstacolele de cauciuc din apropierea trecerilor de pietoni. Calmatoarele de trafic au provocat dureri de cap suplimentare celor care au avut ghinion să treacă pe acolo.

Pe drumul judeţean ce leagă Timişoara de Buziaş, de dimineaţă, nu s-a putut circula cu mai mult de 50 de kilometri la oră.


„Nu s-a curăţat nimic pe şosea. Este o bătaie de joc fără margini. pe şosea era zăpadă aproape ca pe margini. Noroc că au mai trecut maşini şi  au tasat-o. parcă erai pe derdeluş, nu pe şosea.  Nu am văzut nici un plug „, a povestit unul dintre şoferii care  a circulat pe acolo. Cu toate acestea, Consiliul Judeţean Timiş a trimis un comunicat de presă în care anunţă, cu acelaşi limbaj de lemn care aduce aminte de raportările triumfaliste din timpul comunismului, că „ninsorile căzute au determinat mobilizarea firmelor cu care Consiliul Judeţean Timiş are contracte privind activitatea de deszăpezire şi combatere a poleiului pe drumurile judeţene. Astfel, firmele GROUP D.C.M. SRL, AXELA CONSTRUCŢII SRL, TECHNOCER SRL şi COMPACT PRODUCT SRL au acţionat cu 840 tone de material antiderapant (nisip şi sare) pe drumurile judeţene din cele 8 zone”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.