Autostrada Arad – Timişoara este deja sub apă

Autostrada Arad – Timişoara este deja sub apă

0
DISTRIBUIȚI

Nici nu au pornit bine lucrările la autostrada Arad-Timişoara că au şi început să apară problemele. Lucrările în zona localităţii autostrada arad-timisoara inundataGiarmata au fost oprite pe una dintre porţiuni după ce traseul viitoarei autostrăzi a fost acoperit de un imens lac, apărut după precipitaţiile din ultima perioadă. Pe tronsonul respectiv, aflat în imediata apropiere a căii ferate, constructorii începuseră deja să lucreze la viitorul pasaj care va trece pe deasupra şinelor de tren.


Dovadă stau şi pilonii de beton rămaşi deasupra apei. „Când a plouat aici s-a adunat toată apa care vine de la un râu din apropiere. În primă fază ca să mai scadă nivelul apei pe bucata asta, am spart canalul. S-a scurs o parte, că se vede pe mal cum a scăzut nivelul”, a povestit un muncitor.

Pentru evacuarea apei, astăzi, a fost adusă o motopompă, însă operaţiunea a fost autostrada arad timisoara inundata 2pîntârziată deoarece  utilajul nu funcţiona la capacitate din cauza alimentării necorespunzătoare  cu curent electric. La amiază, angajaţii firmei care a adus motopompa lucrau de zor pentru a o porni. „Dacă îi dăm de cap, în două zile, lacul ăsta o să dispară”, se încurajau, optimişti, muncitorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.