Blocadă ca-n filme pentru oprirea a două depozite mobile de ţigări fără...

Blocadă ca-n filme pentru oprirea a două depozite mobile de ţigări fără timbru

0
DISTRIBUIȚI

Două Dacii burduşite cu ţigări de contrabandă, au fost blocate, luni seara, pe podul de la intrarea în localitatea timişeană Şag, în urma unei acţiuni copiată parcă din filmele de acţiune.

tigari contrabanda fara timbru marble

A fost nevoie de cinci echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului de investigare a fraudelor pentru oprirea vehiculelor care se îndreptau spre Timişoara cu peste 130 de kilometri pe oră .  Suspecţii au încercat să întoarcă maşinile şi să dispară în noapte în momentul în care au văzut că podul a fost blocat de rutierişti. Ghinionul lor a fost că şi din direcţia opusă veneau alte echipaje. Poliţiştii au scăpat însă antemergătorul – un Volkswagen Golf. În interiorul celor două Dacii au fost descoperite 1695 de cartuşe de ţigări fără timbru Marble şi Ashima.


Cei trei bărbaţi reţinuţi au refuzat să spună prea multe despre transportul de ţigări fără timbru. „Numai pe ăştia mici îi iau poliţaii. E gaură serioasă pentru noi”, comenta supărat unul dintre suspecţi. Chiar dacă tinerii au susţinut, aidoma celorlalţi prinşi de-a lungul timpului cu ţigări fără timbru, că au găsit cartuşele pe marginea drumului, poliţiştii susţin că marfa provine de la duty-free-urile din judeţul Caraş Severin. Ţigările au fost confiscate de comisarii Gărzii Financiare, care urmează să stabilească şi amenda pentru „afacerişti”. Valoarea de piaţă a ţigărilor este de apoape 20.000 de euro, captura de luni seara fiind cea mai mare a poliţiştilor timişeni de până acum, în 2010.

dacia neagra tigari fara timbrudacia rosie tigari fara timbru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.