Alarme cu bombă la aeroportul şi gara din Timişoara UPDATE1 Traficul de...

Alarme cu bombă la aeroportul şi gara din Timişoara UPDATE1 Traficul de pe aeroport nu a fost afectat

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii sunt în stare de alertă maximă după ce, în această seară, au fost anunţate existenţa a două bombe la aeroportul internaţional „Traian Vuia” din Timişoara şi mai apoi la gara de nord.

avion tarom 1

 Ambele anunţuri au fost făcute de acelaşi bărbat care a sunat la 112. În primul a anunţat că „la aeroport este o bombă”, iar la scurt timp a revenit cu un al doilea apel indicând cea de a doua „ţintă” – gara de nord.


Echipele pirotehnice s-au deplasat de urgenţă la aeroport, dar au constatat că, din fericire, este o alarmă falsă. La această ore, echipele speciale fac verificări în zona gării. Poliţiştii au declanşat cercetările pentru identificarea „teroristului”, una dintre variante fiind aceea că bărbatul este acelaşi individ care, în vară, a fost reţinut după ce a anunţat că o bombă va fi detonată în centrul Timişoarei. Vom reveni

UPDATE1 Directorul de securitate al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” Timişoara, Călin Marinete, a declarat, în urmă cu câteva minute că a fost vorba de o alarmă falsă, iar traficul de pasageri nu a fost afectat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.