Ciuhandu reia proiectul sediului Societăţii Timişoara, care plăteşte chirie echivalentul a două...

Ciuhandu reia proiectul sediului Societăţii Timişoara, care plăteşte chirie echivalentul a două pizza

0
DISTRIBUIȚI

sediu societatea timisoaraPrimăria va relua procesul prin care se încearcă închirierea spaţiului ultracentral către Societatea Timişoara, după ce marţi consilierii locali au respins proiectul iniţiat de Gheorghe Ciuhandu în acest sens. Principalul motiv invocat de consilierii locali, care au votat împotriva sau s-au abţinut, a fost acela că în sediul Societăţii Timişoara şi-a făcut birou europarlamentarul PD-L Monica Macovei.


Conform documentelor, până acum societatea a stat în sediul de 67 de metri pătraţi , plătind 0,64 lei/mp, în baza unei fişe de calcul. Conform acesteia, chiria lunară plătită din 1 mai 2007 şi până în prezent a fost de 43 de lei, echivalentul a două pizza. „Tarifele  de închiriere sunt stabilite în baza unei hotărâri în consiliu local. Sunt chirii mai mici decât cele pe piaţă , în funcţie de zonă şi de activitatea desfăşurată”, a explicat Nicuşor Miuş, directorul Direcţiei patrimoniu din Primăria Timişoara. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că Societatea Timişoara a beneficiat, în ultimii ani, de sponsorizări numeroase de la regiile locale ale municipalităţii.

Pentru că Gheorghe Ciuhandu nu a putut să decidă atribuirea spaţiului către Societatea Timişoara prin dispoziţie de primar, proiectul va fi repus din nou în discuţia comisiilor de specialitate ale consiliului local, urmând să intre, cel mai probabil, în plenul din februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.