Cui a făcut primarul Ciuhandu o stradă-n câmp?; cine-l vrea pe Antonescu...

Cui a făcut primarul Ciuhandu o stradă-n câmp?; cine-l vrea pe Antonescu la PSD?; unde e satul cu patru oameni şi nouă cai?; de ce vrea Papa bloguri pentru preoţi?

1
DISTRIBUIȚI
<


p>gheorghe ciuhandu pŞefa Corpului de control de la Primăria Timişoara, Mihaela Mârza, a primit cadou din partea munipalităţii conduse de Gheorghe Ciuhandu, dezvăluie Jurnalul Naţional, o stradă, canalizare şi toate facilităţile, care leagă vila construită în mijlocul câmpului de civilizaţie. 

Într-un interviu acordat Evz, Victor Ponta îl acuză pe Mircea Geoană că nu a dus la capăt nici un proiect în mandatul de preşedinte al partidului şi susţine că şi l-ar dori pe liderul liberal Crin Antonescu coleg în PSD.

Adevărul a descoperit satul cu patru oameni şi nouă cai – Privicior din judeţul caraş Severin, în care poţi să ajungi cu tractorul sau pe jos şi unde poveştile ultimilor supravieţuitori au tâlcul lor.

Tiberiu Lovin vorbeşte, într-un comentariu postat pe Reportervirtual.ro, despre tendinţa de autodevorare a presei şi despre comentatorii care spun că nu este nimic rău că jurnaliştii rămân şomeri şi presa este decimată în fiecare zi.

Papa Benedict al XVI-lea le-a cerut preoţilor catolici să-şi facă bloguri şi să se folosească de noile metode de comunicare pentru a răspândi mai cu succes mesajul evanghelic, anunţă Gândul.

1 COMENTARIU

  1. Nu stiu ce-i de capul Mihaelei asteia dar barbansu de la politie este praf,praf,praf.
    Ar fi cazul sa paraseasca barca pt ca nu a mai ajuns psd-ul la guvernare si degeaba l-a sustinut dl Grinda din primarie….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.