Declaraţie şoc în dosarul crimei de la Medicină „Carmen Bejan a fost...

Declaraţie şoc în dosarul crimei de la Medicină „Carmen Bejan a fost violată cu o lună şi jumătate înainte de crimă de un cămătar”

1
DISTRIBUIȚI

Declaraţii surpriză, astăzi, în procesul studenţilor medicinişti Carmen Bejan şi Sergiu Florea, acuzaţi de uciderea şi tranşarea lui Trifu Schrotu, un cunoscut membru al comunităţii ţiganilor din Timişoara.carmen bejan05 După ce avocaţilor le-a fost respinsă cererea ca procesul să se judece cu uşile închise, Carmen Bejan a anunţat că refuză să dea orice fel de declaraţii până când Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu va judeca cererea sa de strămutare a dosarului. În schimb, Sergiu Florea a stat sub tirul întrebărilor mai bine de două ore. Studentul s-a declarat vinovat atât de comiterea infracţiunii de omor, cât şi de cea de profanare de cadavre. Sergiu Florea a venit cu o dezvăluire şoc în faţa instanţei, susţinând că , după uciderea lui Schrotu, tânăra i-a dat o explicaţie pentru decizia sa de a înfige cuţitul în trupul clientului care i-a promis 500 de euro pentru o partidă de sex în camera căminului de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din timişoara.


„Carmen fusese violată cu o lună şi jumătate înainte de un cămătar de la care a vrut să împrumute bani. Cămătarul nu a împrumutat-o, a violat-o şi ea şi-a amintit de lucrul acesta. După ce a a ucis victima, mi-a spus că are o traumă  de atunci”. În declaraţia sa, Florea a susţinut că ” i-am spus că oferta de 500 de euro este fictivă, că preţul este prea mare, dar m-a convins că are nevoie de bani. I-am spus că este corpul ei şi face ce vrea. Fiind aproape de finalul relaţiei cu Carmen Bejan nu m-a mai interesat că urma să se prostitueze”. Pe tot parcursula audierilor, Carmen Bejan a ascultat cu atenţie declaraţiile fostului prieten, care a susţinut că nu a vrut să o ceară de soţie, după ce au fost arestaţi. La un moment dat, când aceasta a început să râdă când Sergiu Florea vorbea despre perioada în care ” am îndrăgit-o sincer”. Unul dintre avocaţii studentei a declarat că „este pentru prima oară când aud de acest viol. Cred că nu este decât o invenţie”. Următorul termen a fost stabilit pentru 5 februarie a.c.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.